kesport.hu

A hajrában mentett pontot a KLC-KTE SI

Vasárnap a Kiskunmajsát fogadta Bende Csaba együttese, mely találkozó előtt Putnoki István emléke előtt tisztelegtek. Bár a vendégek a hajráig vezettek, a lelkesen küzdő KLC-KTE SI a hajrában egyenlíteni tudott.

A meccs rögtön egy gyors góllal kezdődött, hiszen alig negyedóra kellett ahhoz, hogy Sipos révén előnybe kerüljenek a vendégek. Bár a meccset elsősorban hazai helyzetek jellemezték, a vendégek okosan ölték és rombolták a játékot, ami sokáig eredményre is vezetett. Bő 20 perccel a vége előtt ráadásul emberhátrányba is került a KLC-KTE SI, de a lelkesedést ez sem törte, a hajrában Major találatával megérdemelten szereztek pontot.

Bende Csaba: Rengeteget dolgoztunk ezért az apró sikerért. Tulajdonképpen az egész meccsen mi játszottuk a focit, sokkal több helyzetet dolgoztunk ki ellenfelünknél. Sajnos a semmiből gólt kaptunk, utána futottunk az eredmény után, de a végén 10 emberrel is sikerült egyenlíteni. Nehéz volt olyan csapat ellen játszani, akik alig passzolnak, csak rugdossák fel a labdát csatáraiknak, ezért is értékes ez az egy pont. Gratulálok az egész csapatnak!

KLC-KTE SI – Kiskunmajsa 1-1 (0-1)
Megye II. észak, 22. forduló

KLC-KTE SI: Becze – Dinnyés, Keresztes, Garaci (Kovács A. 46.), Nagy T. – Csordás, Kelő (Péntek 84.), Zsoldos, Major, Szűcs – Horváth (Mészáros P. 57., Bakos 68.)

Gól: Sipos (14.) ill. Major (88.)
Kiállítva: Keresztes (67.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés