kesport.hu

Mercedes-KLA: Csak az U14 tudott nyerni

Nem volt jó hétvégéje ezúttal az akadémiai labdarúgó csapatokbak, ugyanis csak az U14-es együttes tudott nyerni, mely ezzel azonban tartja hibátlan mérlegét.

Az U19-es csapatnak több hiányzója is volt, ez érződött a Kaposvár elleni találkozón is. Az U15 nem bírt hazai pályán az Angyalföldi SI-vel, az U13 pedig pont nélkül maradt rangadóján a Békéscsaba ellenében. Az U14 mellett az U12 tudott még pontot szerezni, ők 2-2-es döntetlent játszottak a csabaiakkal. Az U17 és az U16 meccseire szerdán kerül sor, a Kaposvárt fogadják egyaránt 14:00-os kezdéssel.

U19: Kaposvár – Mercedes-KLA 5-0 (4-0)
U19 II. osztály, 22. forduló

KLA: Erdélyi – Kemenczés (Görbe 77.), Hirman, Antal – Lukács, Szappanos, Farkas, Sallai – Supka (Módra 65.), Papp (Szekeres 54.) – Bozsik (Rideg 54.).

Gól: Bradics (17.), Balogh (21.), Zentai (36.), Borbély (45.), Herzsenyák (56.)

Bódi Attila: Az első olyan meccsünk volt, amikor nem volt esélyünk. Sebességben és reakcióban sem tudtuk felvenni a versenyt a Kaposvárral, ez döntőnek bizonyult.

Eredmények, tabella itt!

 

U15: Mercedes-KLA – Angyalföldi SI 1-1 (1-1)
U15 II. osztály, Közép-A, 18. forduló

KLA: Cseh – Orlov, Győrfi, Dénes, Elek-Rembeczky – Csúri, Hatvani – Bellák (Gulyás 58.), Györgye, Major (Nagy L. 65.) – Bodor Z.

Gól: Györgye (18.) ill. Bencsics (30.)

Márton Pál: Nagyon jó meccset játszottunk, egy kitűnő ellenféllel szemben, a plusz gól sajnos hiányzott a győzelmünkhöz. Ettől függetlenül a teljesítményekkel, illetve a hozzáállással is elégedett vagyok! 

Eredmények, tabella itt!

 

U14: Mercedes-KLA – Angyalföldi SI 10-0 (6-0)
U14 II. osztály, Közép-A, 18. forduló

KLA: Zábráczki – Horváth A., Szalai, Győri, Szamosi – Horváth Á. (Szólát 41.) – Gyulassy (Török 41.), Kovács Á., Gyarmati, Fekete – Bálint (Nemcsek 49.).

Gól: Fekete (2.), Szalai (10.), Bálint (11.), Kovács Á. (23., 24., 48., 65., 72.), Szamosi (40.), Török (61.)

Lóczi Péter: Idén most játszottunk a legjobban, az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő.  Végig nagy iramot diktáltunk, mindenki maximálisan ellátta a feladatát, igazi csapatként funkcionáltunk ma. Ez kell minden mérkőzésen!

Eredmények, tabella itt!

 

U13: Mercedes-KLA – Békéscsaba LA 2-5 (2-3)
U13 I. osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

KLA: Csikós – Szekeres, Hábenczius, Ruzsa, Halasi – László, Kajtár, Szabó H. – Gondi, Majoros, Ludvigh.

Csere: Radnóti, Kriss, Jónás, Erhardt, Veréb, Kele, Benke.

Gól: Szabó H. (2.), Gondi (7.) ill. Sztankó (1.), Werle (20., 56.), Papp (27.), Kiss (58.)

Kovács Tamás: Már az első percben, egy jól eltalált lövéssel vezetéshez jutott ellenfelünk. Ezt egy perc elteltével egalizáltuk, majd öt perc múlva egy kontrából az előnyt is megszereztük. A gyors gólváltást követően többnyire mezőnyjáték folyt a nehéz talajú pályán. A játék ebben a szakaszában nem volt benne a gól ellenfelünkben, de a félidő végén két egyéni hiba a vezetésüket eredményezte. A második félidőben a fizikálisan erősebb Békéscsaba játszott mezőnyfölényben, kevés lehetőségünk volt, ráadásul az utolsó percekben két kontratámadásból további két gólt kaptunk. Kevés ilyen mérkőzést játszunk a bajnokságban, nyomás alatt a szokásosnál többet is hibáztunk, ezekből tanulnunk kell. Úgy gondolom, nem korai gratulálni a Békéscsaba bajnoki címéhez!

Eredmények, tabella itt!

 

U12: Mercedes-KLA – Békéscsaba LA 2-2 (1-1)
U12 I. osztály, Dél-Kelet, 14. forduló

KLA: Radnóti – Nagy, Fodor – Tóth, Balis, Jócsák – Balla, Mányoki – Pusztai.

Csere: Horváth, Faragó, Juhász, Benke, Polyák.

Gól: Balla (30.), Faragó (45.) ill. Vas (18., 49.)

Sziegl Gábor: A bajnokság legjobb csapatát láttuk vendégül, akik az ország kiemelkedő csapataival is fel szokták venni a kesztyűt. Az eddigi bajnokin és edzőmérkőzéseken 6-8 gólokat kaptunk tőlük. Ezen a hétvégén viszont egy kiegyensúlyozott meccset láthattunk, ahol játékban és eredményben is felnőttünk a csabaiakhoz. Mindenki sokat hozzátett a sikerhez, rengeteg tudatosságot láttam a játékunkban. Büszke vagyok a csapatra!

Eredmények, tabella itt!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés