kesport.hu

Döntetlent játszott a Székács ellen a KTE-automatika.hu

Kecskeméti góllal indult a találkozó, majd sokáig fej-fej mellett haladtak az együttesek, egészen a 16. percig, ekkora magához ragadta a vezetést a Törökszentmiklós. 9-7-es állásnál Ocsovai Zsolt időt kért, ennek hatására feljavult a hírös városiak játéka, és Burik révén a félidő vége előtt két perccel sikerült egalizálni, 12-12. A szünetig még három találat született, és ebből a hazaiak vállaltak többet, így 14-13-mal zárult az első harminc perc.

Fordulást követően a Székács magabiztosabb volt egy hajszálnyival, viszont a kecskemétieknél sem maradtak adósak az extra teljesítménnyel, Horváth Andor, Mazák és Füstös góljai tartották életben a vendégeket, 18-18. Az utolsó öt percben igazi adok-kapok alakult ki, és a KTE-automatika.hu 30 másodperccel a lefújás előtt egyetlen találattal vezetett, sőt újra támadásba lendülhetett. Füstöst azonban leblokkolták, az ellentámadásból pedig ikszre tudta menteni a meccset a Székács, 23-23-mal zárult a bajnoki találkozó.

Ocsovai Zsolt értékelése: – Idegenből elhozni egy pontot sosem rossz, habár a végén mi vezettünk, karnyújtásnyira volt a két pont. Ha az egész meccset nézem, akkor reális a döntetlen. Készülünk a folytatásra, hazai környezetben a jövő héten szeretnénk bezsebelni a győzelmet!

Törökszentmiklósi Székács – KTE-automatika.hu 23-23 (14-13)

Kecskemét: Horváth A. 2, Mazák 3, Bujdosó 2, Burik 3, Füstös 3, Kátai 6, Horváth V. 3, Szamos 1.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés