kesport.hu

HÉP-KRC: Még egy lapáttal rá kell tenni

A hétfőn 20.00 órakor kezdődő HÉP-KRC – Fino Kaposvár mérkőzésen eldől, melyik gárda játszhat döntőt a férfi röplabda élvonalban.

Igazán fordulatos párharcnak lehettünk szemtanúi az elmúlt hetekben, hiszen a Kecskemét és a Kaposvár is tudott pályaelőnyre szert tenni. A HÉP-KRC lélektani előnybe került, hazai környezetben léphetnek pályára a sorsdöntő összecsapáson, de a vendégek nem fogják könnyen adni magukat, így a legjobb formát kell hoznia Sasa Nedeljkovic tanítványainak.

– Sokan felvetették a kérdést, hogy tudunk-e megint olyan játékot bemutatni, mint legutóbb a Kaposvár otthonában – kezdte a vezetőedző érdeklődésünkre. – Én azt mondom, hogy még egy lapáttal rá kell tenni, és akkor biztosan mi játszhatjuk majd a döntőt. Fontos volt, hogy lélekben felrázzuk magunkat, erre nagyon jól reagáltak a fiúk, igazi csapatként küzdöttek. Nem kis teher volt pedig rajtunk, de mindvégig úgy éreztem, hogy ez nem nyom le, hanem ellenkezőleg, felpörgetett bennünket. A hangulat kiváló az öltözőben és azon kívül is, így bizakodva várhatjuk a hétfői derbit. Szurkolóinkra most óriási szükség lesz, várjuk őket nagy szeretettel!

Mezeket lehet nyerni hétfőn a HÉP-KRC meccsén

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés