kesport.hu

Kettős kecskeméti siker a Varjú Lajos Emléktornán

Szombaton tartották meg a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnokában a Kecskeméti Sportiskola rendezésében a Varjú Lajos mini röplabda emlékversenyt, ahol mint idén már annyiszor, a kecskemétiek nagyon sikeresen szerepeltek.

Az Arany János iskola és a Kecskeméti Sportiskola közös szervezésében tisztelegtek, immár 22. alkalommal az iskola volt igazgatójának emlékére.

A verseny egyben az Országos Mini Bajnokság kvalifikációs fordulója is volt, így a KESI-Arany János iskola csapatának aranyérme, és a KESI-Vásárhelyi bronzérme ismét igazolta Kecskemét városának dominanciáját.

Az ország legjobb együttesei jöttek el, hogy megküzdjenek a kupagyőzelemért, és az értékes különdíjakért. Sokan szurkoltak a hazaiakért, akik jó játékkal, színvonalas mérkőzéseken keresztül jutottak el a tornagyőzelemig, illetve a bronzéremig.

A KESI-Vásárhelyi csapata Seremet Attila vezetésével a csoportmérkőzéseken először a szegedieket, aztán a kaposváriakat verték, így csoportgyőztesek lettek. A döntőbe jutásért hatalmas küzdelemben 2:1 arányban maradtak csak alul a dágiakkal szemben, így jöhetett a bronzmérkőzés, ahol ismét győztek a Kaposvár ellen, és állhattak megérdemelten a dobogó harmadik fokára.

A KESI-Arany csapata 6. tornagyőzelmét aratta az idén. Az „aranyosok” mind az 5 mérkőzésüket megnyerve állhattak a torna végén a dobogó legfelső fokára. A csoportmérkőzéseken sorrendben a Dunaújváros, a Dág, majd a Pécs csapatát verték meg, majd a döntőbe jutásért pedig az örök rivális Kaposvár csapatát. A fináléban aztán jött a vásárhelyiseket legyőző dági alakulat, és ahogy a csoportban, úgy a döntőben is a KESI-Arany diadalmaskodott.

A torna eredményhirdetéssel ért véget, ahol a csapatok és a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó játékosok mellett edzőiket is jutalmazták a szervezők.

A KESI-Vásárhelyi csapatának a tagjai: Sütő Kristóf, Mihajlovits Norbert, Kis Marcell, Seremet Milán, Szabó Levente, Görög Bence, Szabó Máté, Engel Dorián, Varga Péter, Polyák Dániel, Boldizsár Péter, Billa István, edző: Seremet Attila.
Kiemelkedő teljesítményéért Boldizsár Péter és Szabó Máté kapott különdíjat.

A KESI-Arany csapatának a tagjai: Baracsi Balázs, Szűcs Norbert, Nagy Benedek, Lisku Illés, Farkas Péter, Fekete Zsombor, Csujok Gergely, Komáromi Ádám, Zoltai Bence, Faragó Botond, Nagy Levente, Dakó Levente, edző: Nagy Péter.
Kiemelkedő teljesítményéért Szűcs Norbert és Lisku Illés kapott különdíjat.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés