kesport.hu

Esélyt sem adott ellenfelének a KTE-automatika.hu

A kecskemétiek fiatal hálóőre, Podoba János eszméletlen napot fogott ki, így a dobogós Békés Drén KC-t nagyon simán verte meg a KTE-automatika.hu.

Habár majd’ két percet kellett várni az első találatra, eztán felpörögtek az események. A játékvezetők nem fukarkodtak a kétperces kiállításokkal, és a hétméteresekkel sem; ennek és a kiváló hazai kapusteljesítménynek köszönhetően három-négy találattal meglógtak a hazaiak. Eztán sem változott a játék képe: nagyon magabiztosan játszottak a kecskemétiek, míg a túloldalról érkező kísérletek nagy része Podobánál halt el. Habár az első etap hajrájában megkezdte a zárkózást a Békés Drén KC, mégsem tudtak komolyabban faragni hátrányukból, így 30 percnyi játék után kisebb meglepetésre 18-10 állt a kijelzőn.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ott folytatták, ahol abbahagyták a hírös városiak, mindenki egytől-egyik kivette a részét a gólszerzésből, vagy pedig kiváló passzal hozta helyzetbe csapattársát. A békésiek egyszerűen nem találtak fogást a hazaiakon, és hat gólnál közelebb nem is tudtak jönni a második felvonásban. Természetesen ehhez kellett Podoba János további remek szereplése a kapuban (55%-al védett), illetve az, hogy elől sem remegtek meg a kezek a fontos pillanatokban. A végén már kisebb könnyelműségek is belefértek a KTE-nél, ám kijelenthető, hogy győzelmük egy percig sem forgott veszélyben, megérdemelten húzták be a két egységet, 29-21.

Ocsovai Zsolt értékelése: – Tipikusan az a mérkőzés volt, ami után nehéz szavakat találni. Fantasztikusan játszott a csapat, mindenki kivette a részét a sikerből. Kiváló volt ma a kapusteljesítmény, kiemelném Podoba Janit, de természetesen a társak védekezése, küzdése is elengedhetetlen volt. Óriási gratuláció mindenkinek, köszönjük szurkolóinknak a támogatást!

KTE-automatika.hu – Békés Drén KC 29-21 (18-10)
férfi kézilabda NBI/B kelet, 23.ford.
Tabella

Kecskemét: Horváth A. 2, Petrik Varga 3, Mazák 4, Miss 3, Csuzi 1, Bujdosó 2, Füstös 7, Kátai 5, Horváth V. 1, Szamos 1.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés