kesport.hu

Hartán folytatódik a bajnokság a KLC-nek

Szabó Tibor csapata egy újabb kötelezőnek mondható sikerre hajt, hiszen az alsóházhoz tartozó Harta vendégei lesznek a lila-fehér futballisták vasárnap.

Noha összességében nem néz ki jól a Harta szereplése, tavasszal egy teljesen más, sokkal pozitívabb arcát mutatja a 10. helyen tanyázó együttes. Az utóbbi éveknek megfelelően, most is az alsóházban tanyáznak, de már 7 pontot gyűjtöttek idén, amivel majdnem hozták is az őszi ponttermést. Ebben bravúrok is voltak, hiszen Kalocsán tudtak nyerni, illetve pontot csentek a Keceltől, míg az Akasztó ellen hozták úgymond a kötelezőt ezt követően. Legutóbb ugyan 1-0-ra kikaptak Kiskunhalason, de alaposan megizzasztották papíron esélyesebb riválisukat.

Csapatunk a héten jó hangulatban készült az idegenbeli meccsre, szerdán egy házi lábtenisz bajnoksággal dobta fel a stáb a munkát. Jó hír, hogy Kitl Zoltán már gyógytornázik műtétje után, Nemesvári Dániel pedig teljesértékű munkát végzett a többiekkel a pénteki edzésen. Lesz azonban hiányzó is, Szabó Dávid és Rozsi Dominik biztosan nem lép pályára kisebb sérülés miatt.

„Volt egy kis csapatépítő programunk a héten, ami jól sikerült, remélem ehhez hasonlóan a meccsen is eredményesen és jól tudunk majd futballozni. Szeretnénk újabb győzelmet aratni, de könnyű meccs nincsen. Minden gólért meg kell küzdenünk, erre számítunk most is” – mondta Szabó Tibor.

Harta – Kecskemét
Megye I. 22. forduló, Harta

2018.04.22. (vasárnap), 17:00

Játékvezetők: Holczimmer Tamás (Apró Ferenc, Berger Tibor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés