kesport.hu

Simán hozta a szomszédvári derbit az SC Hírös-Ép

Tükörsimán, 4-1-re nyerte meg a szomszédvári derbit az SC Hírös-ÉP a Városfölddel szemben, így négypontosra nőtt a különbség a két gárda között.

Már rögtön a mérkőzés legelején megindította rohamait az SC Hírös-ÉP: Stein volt rendkívül aktív, akinek köszönhetően sikerült nagyobb helyzeteket kidolgoznia a Kovrig-tanítványoknak. Ekkor még állta a sarat a hazaiak védelme, de pár perccel később már nem bírta a nagy nyomást a Városföld. Egy kapu közelében elkövetett felelőtlen faultot követően Lantos állt oda a labdához és büntetett, gyönyörűen tekerte a felső sarokba a labdát, 0-1. A félidő derekán aztán még sikerült megdupláznia előnyét a kecskemétieknek, a kapus szerencsétlen módon a tömegbe öklözte ki a labdát, ahol a nagy kavarodásban Kovrighoz került a labda, aki ki is használta helyzetét, 0-2 . A hármas sípszóig már különösebb izgalmakra nem került sor, így 0-2-es vendég vezetésnél vette kezdetét a szünet.

A második etap is remekül kezdődött a hírös városiak számára, ugyanis egy középre tett labdába Huber ért bele rendkívül szerencsétlenül, ami így saját kapujában kötött ki, 0-3. A csapatok ott folytatták, ahol az előző félidőben abbahagyták, a Hírös-ÉP folyamatosan támadott a negyedik gól megszerzésének érdekében, míg a városföldiek csupán pár veszélytelen távoli kísérletig jutottak. A folyamatos nyomás aztán meg is lett az eredménye, Stein kapta meg a labdát a kezdőkörben, majd egyedül támadt neki a Városföld védelmének, pár sikertelen becsúszás után már a kapu előtt találta magát, ahol nem remegett meg a lába, higgadtan passzolta el a kapus mellett a játékszert, 0-4. A végén még sikerült szépíteni a Városföldnek, egy középre tett labdát Pánczél passzolt a kapuba, de ez már nem osztott nem szorzott. 4-1-nél vetett véget a játékvezető az egyoldalú mérkőzésnek.

A mérkőzés értékelése kapcsán Kovrig Ákos játékos-edzőt kérdezte portálunk: – Úgy gondolom teljesen megérdemelten arattunk győzelmet, sőt még hízelgő is a hazaiakra nézve ez a 4-1-es eredmény, ugyanis végig támadtunk a meccsen. Továbbá örülök neki, hogy ez előző heti csúfos vereség után sikerült talpra állnunk és igazi csapatként küzdve, szép játékkal mértünk vereséget ellenfelünkre.

Városföldi SE – SC Hírös-Ép 1-4 (0-2)

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés