kesport.hu

Fontos győzelmet szerzett a Scoregoal

Hétfőn a Gyömrő vendégeként tudtak nyerni a kecskeméti futsalosok, és ezzel őrzik első helyüket az NB II. keleti-csoportjának alsóházi rájátszásában.

Kiválóan alakult a mérkőzés eleje kecskeméti szempontból, hiszen Sallai révén már a 3. percben a Scoregoal vezetett. Ezt követően azonban feljöttek a hazaiak, és ugyan 1-2-nél még a kék oroszlánok vezettek Móra góljának köszönhetően, utána két gyors találat a Gyömrő javára billentette a mérleg nyelvét. Az első húsz perc hajrájában nyomott a hírös városi alakulat, és egy centerezés után öngóllal sikerült egálra hozniuk a félidőt, 3-3.

A szünet utáni rész egyértelműen a vendégekről szólt, sorra alakították ki a helyzeteket, és a 27. percben Dobosi megszerezte a Kecskemét vezető gólját, 3-4. Eztán hosszas gólcsendet tört meg Móra Viktor (3-5), amire gyorsan jött egy válasz hazai oldalon (4-5), de a legvégén Dobosi és Marsa nem kegyelmezett, és kialakították a 4-7-es végeredményt.

Koós Károly vezetőedző: – Egy nagyon masszív, az életéért küzdő Gyömrővel találtuk magunkat szembe, de ezzel számoltunk is előzetesen. Az első játékrészben védekezésben nem jeleskedtünk, de sikerült a szünetben rendezni a sorokat, illetve úgy érzem, kicsit elfáradtak a rohanásban a hazaiak. Ennek köszönhetően felülkerekedtünk, és megszereztük a nagyon fontos pontokat. Gratulálok az egész csapatnak!

UFC Gyömrő – Scoregoal Kecskeméti FC 4-7 (3-3)
Férfi Futsal NB II. Keleti csoport Alsó-ház 6. forduló

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés