kesport.hu

Erdélyi túra és torna előtt a Mercedes-KLA U9

Verebélyi Gábor együttese egy többnapos túrára indul csütörtökön Erdélybe, ahol a Székelyföldi Labdarúgó Akadémiát látogatják meg, a program során több edzőmeccset is játszanak majd.

„Az U9-es csapattal egy edzőtáborba fogunk utazni Erdélybe, csütörtökön indulunk és kedden érkezünk haza. A meccsek és a labdarúgó programok mellett a kulturálódásra is szeretnénk felhasználni a rendelkezésre álló időt. Az első napon Kolozsváron már edzőmeccs vár ránk, a célunk alapvetően az, hogy a Székelyföldi Labdarúgó Akadémiához tartozó egyesületeket megismerjük, minél több meccset játszva. A kulturális program is igen színes lesz, a csíksomlyói búcsú helyszínére, Mátyás király szülőházába, különböző természeti csodákhoz is ellátogatunk majd. Szombaton Csíkszeredára érkezünk majd meg, ahol a helyi csapat meccsét nézzük meg, illetve a helyi akadémia fog minket vendégül látni. Vasárnap nemzetközi tornát játszunk a szervezésükben, melyen 6 csapat vesz majd részt. A kulturális programokat követően Sepsiszentgyörgy lesz a következő állomásunk, ahol szintén edzőmeccs jön, majd kedden elindulunk haza.”

Verebélyi Gábor és Czéh László vezetésével bő keret vág útnak, a gyerekek mellett a szülők is nagy létszámban képviselik majd magukat.

Utazókeret:

Németi Nathániel, Pulai Péter, Berki László, Gulyás Andor, Papp Kálmán, Németh Alex, Nagy Máté, Czéh Barnabás, Baranyi Dominik, Veréb Balázs, Lázár Benedek, Hegedűs István.

Az edzőtábor meccsnaptára:

04.26. (csütörtök): CFR – MKLA, 13:30

04.29. (vasárnap): Csíkszereda (torna)

04.30. (hétfő): Sepsi OSK – MKLA, 14:00

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés