kesport.hu

Hősökhöz hasonlította tanítványait Forray

Forray Gábor szerint arra a mentalitásra lesz szükség a Falco ellen, mint amit mutatott a csapat szerdán a második félidőben.

Szerdán este megszerezte első győzelmét a KTE-Duna Aszfalt a középszakaszban, a 89-80-ra legyőzték hazai pályán a Körmendet. A vezetőedző, Forray Gábor boldogan nyilatkozott, és nagyon büszke a játékosokra.

– Nagy bravúrt hajtottunk végre azzal, hogy legyőztük a Körmendet, bebizonyítottuk, hogy nem csak méltó partnerei vagyunk ellenfeleinknek, hanem meg is tudjuk verni őket. Nem kisebbíti az érdemeinket, hogy a Körmend tartalékos volt, számunkra ez sokkal nagyobb hátránynak bizonyult. Akik a magasemberek helyett játszottak, azok mind kiváló labdakezelők és veszélyes dobók. Hatalmas szívvel és nagyszerű második félidei védekezéssel megérdemelten nyertünk, büszke vagyok a fiúkra.

Az idei szezonban már negyedszerre találkoznak majd szombaton a Falcoval, Forray szerint ugyanolyan mentalitásra lesz szükségük, mint amit a Körmend elleni meccs második félidejében mutattak.

– A Falco kemény ellenfél, legutóbb elveszítette hazai veretlenségét, nagy harcban van az Albával a második helyért. Azt gondolom, hogy egyértelműen a győzelem szándékával látogatnak majd Kecskemétre. Szombathelyen magabiztosan győztek le bennünket, viszont az alapszakaszban mi is magabiztos győzelmet arattunk ellenük hazai pályán. Feltett szándékunk, hogy megduplázzuk a felsőházi győzelmeink számát, szombaton nyerni szeretnénk a Falco ellen. Ez csak úgy sikerülhet, ha azzal a mentalitással játszunk, mint a Körmend ellen a második félidőben. Ha ezt tudjuk tartani, lehet esélyünk. A felsőházban mindenki esélyesebb nálunk, de már számtalanszor bizonyítottuk, hogy olyanok vagyunk, mint a soha ki nem fogyó energiával rendelkező hősök.

(ktekosar.com)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés