kesport.hu

Szabadkai csapatokat látott vendégül az SC Hírös-Ép

Edzések helyett edzőmérkőzésekkel telt a csütörtök délután a Műkertvárosi Sportcentrumban.

A szabadkai FK Arena csapata tett eleget a kecskemétiek meghívásának, ennek keretében a 2006-os, 2008-as és 2010-es csapatok mérték össze erejüket – számolt be az schirosep.hu.

14:00 órakor a nagyok mérkőzésével kezdődött a délutáni program. A 2006-osok 3×20 percet játszottak, melynek első harmadát a vendégek kezdték jobban, és 2 gólos előnyre tettek szert. Az első pihenőt követően felébredtek a hírös városi fiúk: előbb egalizálták az eredményt, majd egy távoli bombával át is vették a vezetést. A mérkőzés utolsó 10 percére láthatóan elfáradtak, több helyzetet alakított ki a Szabadka, és az utolsó percben egy szerencsés találattal ki is egyenlítettek. Összességében a játék képének megfelelt a 3-3-as döntetlen.

A 2006-osok után a 2008-as korosztály lépett pályára, ők is 3×20 percet játszottak. Az első harmad FK Arena mezőnyfölényt hozott, ám gól nem született. A második játékrésztől szinte lemásolták az idősebbek mérkőzésének forgatókönyvét. Annyi különbséggel, hogy ezúttal két hazai góllal kezdődött a gólgyártás. Ezt követte három vendég gól, majd az utolsó harmadban egyenlítettek a kecskemétiek, beállítva a 3-3-as döntetlent.

Közben a 2010-es évjárat is megkezdte mérkőzését. A másik két találkozótól eltérően a Hírös-Ép-es fiúk már az első percekben magukhoz vették a kezdeményezést, és megszerezték a vezetés. Magabiztosan, harcos, lendületes játékkal 10-2-re megnyerték a szintén 1 órás (4×15 perces) meccset.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés