kesport.hu

Szomszédvári rangadót húzott be biztosan az SC Hírös-Ép

Ott fejezték be a kecskemétiek, ahol a múlt héten abbahagyták, gólgazdag meccsen 6-3-ra verték a rivális Hetényegyházát.

A mérkőzés első húsz percében egyik fél előtt sem adatott nagy lehetőség, azonban a 21. percben egy előrevágott labdát Stein emelt át a kapus felett, ezzel megszerezve csapata első gólját. Kilenc perccel később Katona Gergő szögletből volt eredményes, majd a 42. percben ismét Stein talált a kapuba közvetlen közelről, 3-0. A félidő előtt még emberhátrányba is került a vendég együttes, Kenderes Zsolt kapott azonnali piros lapot.

A második játékrész elején mindkét fél kicsit visszafogottabban játszott, de az 56. percben Borsos okosan emelte át a kint álló kapus felett a labdát. Valamivel több mint tíz perccel később Némedi rutinja is megmutatkozott, a kifutó kapus felett elegánsan emelt a hálóba, 4-1. Az utolsó húsz percben még 2-2 gól született, hazai oldalról Lantos kétszer, a vendégek oldalán pedig Mizsei és Kis Richárd voltak eredményesek, ezzel kialakult a 6-3-as végeredmény.

Kovrig Ákos játéko-sedző: A mai mérkőzésen egy nagyon jó Heténnyel találkoztunk. Azt gondolom, hogy megérdemeltük a győzelmet, akár nagyobb arányban és magabiztosabban is nyerhettünk volna. A kiállítás nagyban befolyásolta a mérkőzést, de le a kalappal előttük, tíz emberrel sem adták fel a küzdelmet. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, így tovább!

SC Hírös-Ép – Hetényegyháza 6-3 (3-0)
MEGYEI II. ÉSZAK 25. forduló

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés