kesport.hu

Scoregoal: az alsóház legfontosabb meccse következik

A május elsejei hosszú hétvégén sem pihenhetnek a kecskeméti futsalosok, hiszen hétfőn 20:00 órakor a nyakukban loholó Gyöngyöst fogadják az NB II-es bajnokság keleti-csoportjának alsóházi meccsén.

Mindkét együttes megnyerte utolsó két találkozóját, így jó formában várhatják a holnapi derbit. A kecskemétiek két egységgel vannak aktuális ellenfelük előtt, de van külön törleszteni valójuk is, ugyanis az alsóházi rájátszás korai szakaszában 8-1-re kaptak ki Gyöngyösön. Koós Károly vezetőedző hisz csapatában, és úgy gondolja, hogy egy közönségszórakoztató találkozón két vállra tudják majd fektetni riválisukat.

– Egészen más meccs lesz, mint a márciusi. Akkor sok hiányzónk volt, most több meghatározó emberünk is itt lesz már a keretben. A héten jó hangulatban teltek az edzések, az utóbbi két győzelem erőt és hitet adott nekünk az utolsó fordulókra. Nem lesz természetesen könyű dolgunk, vannak kiváló játékosai a gyöngyösieknek, de hazai pályán számunkra csak a három egység bezsebelése lehet a célunk. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak majd a meccsre, és látványos megoldásokkal tudjuk majd megköszönni nekik a buzdítást!

Scoregoal Kecskeméti FC – Energia SC Gyöngyös
Férfi Futsal NB II. Keleti csoport Alsó-ház 7. forduló
2018.04.30., 20:00
Kecskemét, Messzi István sportcsarnok

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés