kesport.hu

Készen áll a HÉP-KRC a bronzcsatára

Szerdán veszi kezdetét férfi röplabdásaink számára a bronzért folyó küzdelem. Hazai környezetben a Pénzügyőr SE csapata lesz az ellenfél 19 órától. A mérkőzés előtt Sasa Nadeljkovic vezetőedzőt kérdeztük, hogyan vélekedik a párharcról.

Hogyan tüzelte fel a játékosokat az elveszített elődöntőt követően?

Kétségtelen, hogy nagy nyomot hagyott bennünk a drámaian elveszített elődöntő. Megpróbáltunk fizikálisan előrébb lépni, illetve kijavítani azokat a hibákat, amiket az elődöntő párharcai során tapasztaltunk. Úgy gondolom tisztességesen felkészültünk az ellenfelünkből, keményen edzettünk, és készen állunk, hogy megszerezzük a bronzérmet.

Cél az, hogy 3 meccs alatt befejezzék a párharcot?

Nem lehet az ilyet előre megjósolni. Tény az, hogy nagy a teher rajtunk, nagyok az elvárások, de a legfontosabb az, hogy jól kezdjük a párharcot. Mindenképpen nyernünk kell szerdán, és ha jól rajtolunk, akkor szombaton Budapesten bármi lehet. Nagyon kevés idő telik el a mérkőzések között, így bármikor benne lehet a hibázás, tehát egy csatát sem lehet előre megjósolni. Ha 3 mérkőzés elég lesz a párharc lezárásához, akkor nagyon elégedett és boldog leszek.

Van-e hiányzó a keretben?

Mindenki rendelkezésünkre áll, hogy keményen belevessük magunkat a Pénzügyőr elleni csatába. Természetesen vannak apróbb egészségügyi problémák, de ez minden csapatra igaz. Mindannyian készen állunk tehát, hogy elhódítsuk a harmadik helyet a bajnokságban.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés