kesport.hu

Taroltak a kecskemétiek a röplabda OMK döntőn

A hétvégén rekordmezőnnyel, Tápiószentmártonban rendezték meg a röplabda Országos Mini Kupa döntőjét.

A 22 csapatot 2 mezőnyre osztották az erőviszonyok alapján. A legjobb 10 csapat került a kiemelt, míg a további 12 együttes az alap csoportba.

A kiemeltek között a KESI-Vásárhelyi csapata 4 győzelemmel, a Szeged, a Dág, az Érd és a Sümeg legyőzésével csoportgyőztesként várhatta az elődöntőt, ugyanez a KESI-Arany csapatának is sikerült a Szolnok, a Kaposvár az Eger és a Dunaújváros elleni győzelmekkel.

A KESI-Vásárhelyi a Szolnokiak, míg a KESI-Arany a Dágiak legyőzésével került be a fináléba.

A kecskeméti házidöntő ritkán látható nagy küzdelemet, és nagyon színvonalas játékot hozott.
Az első játszma nagyon szoros végjátékban dőlt el az Aranyosok javára, míg a második szettben a Vásárhelyisek bizonyultak jobbnak egy hajszállal.

A döntő játszma elején kicsit elléptek at „aranyosok”, de a Vásárhelyisek nagy küzdelemben felzárkoztak és nagyon kiélezett végjátékban maradtak csak alul, így a végén a KESI-Arany léphetett a dobogó legfelső, míg a Kesi-Vásárhelyi a dobogó második fokára, ismét bizonyítva a kecskeméti röpis utánpótlás hegemóniáját.

Az ezüstérmes KESI-Vásárhelyi csapatának összeállítása: Sütő Kristóf,Varga Péter,Boldizsár Péter,Szabó Máté,Engel Dorián,Szabó Levente,Seremet Milán,Bella Benedek,Görög Bence,Mihajlovits Norbert,Polyák Dániel,Wenzel Dave.edző: Seremet Attila

Az aranyérmes KESI-Arany csapatának tagjai: Baracsi Balázs, Szűcs Norbert, Nagy Benedek, Lisku Illés, Farkas Péter, Fekete Zsombor, Csulyok Gergely, Komáromi Ádám, Zoltai Bence, Faragó Botond, Nagy Levente, Dakó Levente, edző: Nagy Péter.

A Vásárhelyiből Sütő Kristóf, az Aranyból Baracsi Balázs kapott különdíjat kiemelkedő játékáért.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés