kesport.hu

A dobogós Kecel látogat a Széktóiba

Szombaton már bajnokként léphet pályára a Széktói Stadionban a Kecskeméti LC, de a céljai ettől még megvannak a csapatnak. A hátralévő négy fordulóban a hibátlan mérleg megőrzése a tét.

Egy újabb erős ellenfél érkezik a Széktóiba, hiszen a keceliek harcban vannak a bronzéremért, jelenleg is a dobogón állnak. Bár a bravúros őszhöz képest több pontot hullajtanak, ettől függetlenül bárki ellen kemény diónak bizonyulnak, a bronz pedig kellő motivációt jelent számukra is. Ősszel viharos időben csaptunk össze velük, de végül 3-1-re nyertünk idegenben. Ellenfelünk nincs jó formában, utóbbi öt meccsükből csak egyet nyertek meg, legutóbb a Kiskunhalassal játszottak 1-1-et.

A Kecskeméti LC jó hangulatban várhatja most is a meccset, hiszen a hibátlan mérleg megőrzése bajnoki címet ért Kiskunfélegyházán. Immáron 20 sikernél járnak, ami majdnem egyedülálló az országban. A megye I-es listavezetők és bajnokok közül csak a Salgótarján tartja hasonló módon a lépést, ők eddig 18 meccset nyertek Nógrádban. Szabó Tibor szeretné, ha ez a sorozat már kitartana a hátralévő meccseken is, ennek szellemében készülnek a Kecel ellen is.

A keret tagjai egészségesek, egyedül Kitl Zoltán tölti továbbra is rehabilitációját. Kapcsolódó hír, hogy Terbe Botond bár meg volt hívva az U18-as válogatottba, érettségi kötelezettségei miatt nem tudott utazni ezen a héten, a hétvégi bajnokin azonban ott lehet.

Szabó Tibor így várja a meccset:

„Természetesen győzni szeretnénk, a 100 százalékos mérleg megőrzése mostantól a célunk. Nem lesz könnyű dolgunk, mert egy jó focit játszó Kecel érkezik szombaton a Kecskemétre.”

Kecskemét – Kecel
Megye I. 25. forduló, Széktói Stadion
2018.05.12. (szombat), 17:00
Játékvezetők: Allaga Iván (Nasz Róbert, Szabó Gábor)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés