kesport.hu

Sikerrel zárta a hazai meccsek sorát a Scoregoal

A Scoregoal utolsó hazai összecsapására került sor hétfő este a Gödöllő ellen az NBII. férfi futsal keleti-csoportjának alsóházi rájátszásában. Izgalmas mérkőzésen végül 4-3-ra nyertek a hazai futsalosok.

Tapogatózó játékkal kezdtek a felek, mindkét csapat óvatos volt az elején, de inkább a Kecskemét tűnt kezdeményezőbbnek. Ennek ellenére a Gödöllő szerezte meg a vezetést egy nagy védelmi hiba után. Egy szögletvariációt követően Gruber Bálint maradt teljesen egyedül a kapu előtt, aki higgadtan kihasználta a helyzetet, 0-1. Ezután nőtt a kecskeméti nyomás, ami hamar góllá is érett. Szép kontratámadást vittek végig, amely során az első lövést még sikerült hárítani a vendégek kapusának, de a kipattanóból Szabó Szabolcs volt eredményes fejjel, 1-1. Hamar jött a vezetés is, Dobosi Zsolt lőtt kapásból, kísérletébe Sallai Bence ért bele szemfülesen, ami így védhetetlenné vált, 2-1. A félidő utolsó perceiben Dobosi Zsolt növelte az előnyt. Saját térfélen szerzett labdát, végigvitte majd be is lőtte. 3-1-gyel vonultak a csapatok a félidőre.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Nagy iramban kezdődött a második felvonás. Az 5. percben közelebb zárkózott a Scoregoalhoz a Gödöllő egy hatalmas kapufás bombával, 3-2. A félidő felétől változtatott a vendégek mestere, és átálltak létszámfölényes játékra, üresen hagyva kapujukat. Ez hamar megbosszulta magát, hiszen Marsa Leventének sikerült belepiszkálnia egy rontott gödöllői átadásba, és a labda becsorgott az üresen tátongó kapuba, 4-2. Maradt ebben a felállásban a Pest megyeiek, ami az utolsó percben gólt is eredményezett, de többre már nem futotta az erejükből. Szoros meccsen tehát 4-3-mas győzelmet aratott a Scoregoal az utolsó hazai mérkőzésükön. Jövő héten az Újpest ellen zárják a bajnoki évadot.

Koós Károly vezetőedző: A mai mérkőzésünkön a győzelem volt a cél, hiszen szerettünk volna győzelemmel búcsúzni a közönségünktől. A srácok ennek eleget is tettek, nagyszerűen küzdöttek az elejétől kezdve. Ami bosszankodásra adhat okot azok a kihagyott helyzeteink. Félő volt, hogy a végén ezek megbosszulják magukat. Örülök, hogy végül győzelemmel sikerült zárnunk az évet hazai pályán, és köszönöm a szurkolóinknak, akik kilátogattak az összecsapásra.

Scoregoal KFC – Gödöllő 4-3 (3-1)
Férfi Futsal NB II. Keleti csoport alsóház 9. forduló

Jegyzőkönyv

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés