kesport.hu

KESI-s érmek a röplabda OMB döntőjében

A hétvégén Szegeden rendezték meg a Dunszt Ferenc Országos Mini Bajnokság döntőjét.

Októbertől közel 30 kvalifikációs verseny rendeztek meg 20 csapat részvételével, hogy eldöntsék, melyik 9 együttes jut a Tisza-parti fináléba.

A KESI-Arany csapata veretlenül, 6 tornát nyerve, első helyen kvalifikálta magát, míg a KESI-Vásárhelyi csapata harmadik helyen jutott be, tornagyőzelmekkel és érmes helyezésekkel.

A vasárnapi döntőben, a csoportból továbbjutva, illetve a keresztjátékot megnyerve jutottak be a kecskemétiek a legjobb háromba, ahol körmérkőzéssel döntötték el a kupa sorsát.

A kecskeméti rangadót most az „Aranyosok” nyerték meg 2-0-ra, és utána játszottak az utóbbi időben nagyon sokat fejlődő székesfehérváriakkal, akiket a múlt heti, dabronci verseny döntőjében 2-0-ra győztek le. Hatalmas küzdelemben 29-27-re vesztették el az első szettet a mieink, majd simán hozták a másodikat. A döntő játszmát végül a nagyon lelkesen és taktikusan küzdő Székesfehérvár nyerte, megtörve a KESI-Arany idei győzelmi és veretlenségi sorozatát, így bizakodva várhatták a KESI-Vásárhelyi elleni összecsapást.

Nagyon színvonalas játékot hozott ez a mérkőzés is, és a végén minimális, de 2-1-es győzelemnek, így a bajnoki címnek is a fehérváriak örülhettek, a második a KESI-Arany, míg a harmadik a KESI-Vásárhelyi csapata lett az országos döntőben.

Az ezüstérmes KESI-Arany csapatának a tagjai:Baracsi Balázs, Szűcs Norbert, Nagy Benedek, Lisku Illés, Farkas Péter, Fekete Zsombor, Komáromi Ádám, Zoltai Bence, Csujok Gergely, Faragó Botond, Nagy Levente, Dakó Levente, edző: Nagy Péter.

A bronzérmes KESI-Vásárhelyi csapatának a tagjai: Sütő Kristóf, Varga Péter, Boldizsár Péter, Szabó Máté, Szabó Levente, Engel Dorián, Bella Benedek, Polyák Dániel, Görög Bence, Mihajlovits Norbert, Kis Marcell, edző: Seremet Attila.

Kiemelkedő teljesítményéért az Arany csapatából, Komáromi Ádám; a Vásárhelyiből pedig Sütő Kristóf kapott különdíjat.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés