kesport.hu

Mercedes-KLA: derbit nyert az U17, tartja a lépést az U15

Fontos rangadókat vívtak a labdarúgó akadémisták a hétvégén, hiszen a dobogós helyezések mellett még bajnoki címre is van esélyük.

Az U17 a második (egyben még osztályozós) helyen álló UTE vendége volt, ahol egy győzelem életben tarthatta Csima Gyuláék reményeit. A kecskemétiek meg is nyerték a nagyon fontos rangadót, és amennyiben halasztott bajnokijukat is behúzzák Veszprémben, úgy pontegyenlőséggel várhatja a hajrát a két csapat. A végelszámolásnál a több győzelem rangsorol (ebben az UTE egyel jobban áll akkor is, ha Veszprémben nyer a hírös városi alakulat), így a Mercedes-KLA-nak már nem nagyon szabad hibáznia, míg az UTE esetében ez mindenképpen kellene a kecskeméti örömhöz.

Az U14 már bajnokként lép pályára a hátralévő meccseken, hibátlan mérlegüket Budaörsön őrizték meg. Nyert az U15 is, mely kihasználta a Budai FC vereségét, ezzel három körrel a vége előtt az élre álltak. A hajrá igen kemény lesz Márton Páléknak, hiszen a közvetlen riválisok közül kettővel is találkoznak még.

Az U19-es csapat szabadnapos volt, az U13 (bronzérem) és az U12 (4. hely) számára pedig már korábban véget ért a szezon.

U17: UTE – Mercedes-KLA 0-2 (0-2)

U17 II. osztály, 27. forduló

KLA: Kovács D. – Drabik, Vágó, Hirman, Száhl – Schildkraut, Szabó G., Daróczi (Szász 74.), Kovács P. (Lukács 82.) – Török – Richter (Bashiri-Shahroodi 64.).

Gól: Schildkraut (22.), Hirman (37.)

Csima Gyula: Igazi rangadót játszottunk, a csapat ezt maximálisan át is érezte. Fejben és a játékban is nagyon koncentráltak voltunk.

Eredmények, tabella itt!

 

U16: UTE – Mercedes-KLA 2-1 (1-0)

U16 II. osztály, 27. forduló

KLA: Berta – Sörös, Kovács, Treiber, Pécsi (Bakos 77.) – Kasztel, Ugrai, Fekete (Busa 72.) – Szalai, Bessenyei, Faragó.

Gól: Egressy (52.), Miknyóczki (75.) ill. Bakos (83.)

Nagy Lajos: Színvonalas meccset játszottunk a listavezetővel, az első félidőben a helyzetek alapján vezethettünk is volna. Fordulás után feljavult ellenfelünk, a vezetést is megszerezték, majd a fordulópontból is rosszul jöttünk ki, miután büntetőt hibáztunk. A végén nyílt volt a meccs, volt esélyünk az egyenlítésre, de végül az UTE egyel több gólt szerzett.

Eredmények, tabella itt!

 

U15: Budaörs – Mercedes-KLA 1-5 (1-2)

U15 II. osztály, Közép-A, 23. forduló

KLA: Cseh B. (Zábráczki 70.) – Orlov (Rózsa 65.), Gulyás, Dénes, Elek-Rembeczky – Csúri, Hatvani – Major, Győrfi, Bodor Z. (Pap 65.) – Bellák.

Gól: Nagy (12.) ill. Bodor Z. (20., 56.), Csúri (25., 52.), Elek-Rembeczky (72.)

Márton Pál: A nagy melegben megint nehézzé tettük magunknak a meccs elejét, a bekapott gól után bizony meg kellett dolgoznunk azért, hogy feltörjük a betömörülő ellenfelet. Csak gratulálni tudok a srácoknak, mert ebben az időben is nagy dinamika, sok futás jellemezte a játékunkat, ezért is tudtunk nyerni.

Eredmények, tabella itt!

 

U14: Budaörs – Mercedes-KLA 2-6 (1-0)

U14 II. osztály, Közép-A, 23. forduló

KLA: Zábráczki – Győri, Szalai, Horváth Á., Szamosi (Gyulassy 60.) – Lisku – Barkóczi, Szólát (Pető 50.), Kovács Á., Fekete (Nemcsek 72.) – Bálint (Majoros 50.).

Gól: Schindler (32.), Biri (65.) ill. Fekete (34.), Kovács Á. (68.), Majoros (69.), Barkóczi (74.), Pető (78., 80.)

Lóczi Péter: Az idény legjobb iramú meccsét vívtuk egy nagyon motivált ellenfél ellen. Nem játszottunk jól, érződött, hogy 3 nap alatt 2 bajnoki mérkőzésünk volt. 12 perccel a vége előtt még a Budaörs vezetett, szerencsére mentálisan erősek voltunk, így sikerült fordítanunk.

Eredmények, tabella itt!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés