kesport.hu

Véget ért a MEFOB labdarúgó döntője Kecskeméten

Idén a Neumann János Egyetem lehetett a házigazdája a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság labdarúgó ötös döntőjének. A versenyen öt csapat indult; Debrecenből, Szombathelyről, Pécsről, Budapestről és Kecskemét városokból érkeztek a sportoló fiatalok a kétnapos rendezvényre.

Az esemény nyitóünnepségét 2018. május 15-én délben tartották a GAMF Műszaki és Informatikai Kar Főépületének aulájában, melyen köszöntő beszédet mondott az Egyetem kancellárja, Finta Zita, valamint a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség főtitkára, Dr. Székely Mózes. A nyitóünnepség után, 14.00 órától megkezdődtek a mérkőzések.

Az eredményhirdetést szerda délután tartották az Egyetem GAMF Karának sportpályáján, ahol a résztvevőknek gratulált és átadta az érmeket, jutalmakat a Neumann János Egyetem kancellár-helyettese, dr. Kovács Endre Miklós, a GAMF Műszaki és Informatikai Kar dékánja, Dr. Kovács Lóránt, Gellei Imre, a magyar labdarúgó válogatott volt szövetségi kapitánya, valamint Bazsánt József és Losonczi László az MLSZ képviseletében – adta hírül a KEOL.hu.

EREDMÉNYEK:

1. helyezett csapat: ELTE Szombathelyi csapata

2. helyezett csapat: Testnevelési Egyetem

3. helyezett csapat: Pécsi Tudományegyetem

4. helyezett csapat: Debreceni Egyetem

5. helyezett csapat: Neumann János Egyetem

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés