kesport.hu

Mercedes-KLA: Fontos meccset húzott be az U17, nyert az U16 is

Az akadémisták hétközi bajnokikat is játszottak, hiszen még a szezon elejéről lett elhalasztva a nagy havazás miatt egy-egy meccsük. A lila-fehér fiatalok igazolták a papírformát, az összes pontot elhozták Veszprémből. Az U17 ezzel befogta pontban a második UTE-t, a fővárosiak azonban több győzelmük miatt továbbra is tartják második helyüket.

U17: Veszprém – Mercedes-KLA 0-4 (0-0)

U17 II. osztály, 17. forduló (halasztott meccs)

KLA: Berta – Drabik, Hirman, Vágó, Szász (Orlov 61.) – Daróczi, Száhl – Bashiri-Shahroodi (Lukács 58.), Török, Kovács P. – Richter (Virág 61.).

Gól: Török (52., 74.), Lukács (86., 89.)

Csima Gyula: Az első félidőben még elég tompák voltunk, a másodikban viszont már jól futballoztunk, így megérdemelten hoztuk haza a három pontot. Érezhető, hogy a bajnokság hajrájához érkeztünk, sokkal feszültebb mindenki, ez rajtunk is látszott.

 

U16: Veszprém – Mercedes-KLA 1-5 (1-4)

U16 II. osztály, 17. forduló (halasztott meccs)

KLA: Opauszki – Busa, Kovács, Treiber, Pécsi (Récsei 46.) – Kasztel, Ugrai, Fekete (Bodor Z. 72.) – Bakos (Szedmák 66.), Bessenyei (Szalai 46.), Faragó.

Gól: Benedek (28.) ill. Ugrai (21., 32.), Faragó (27.), Bakos (43.), Szedmák (86.)

Nagy Lajos: Sima győzelmet arattunk, örülök, hogy a pályán is bebizonyítottuk azt, hogy jobb képességű csapat vagyunk. Végig irányítottuk a meccset támadásban és védekezésben is, de a második félidőben sajnos pontatlanabb volt a helyzetkihasználásunk.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés