kesport.hu

A törött kezű Thompson bízik csapattársaiban

Nagyjából két-három hét kihagyás vár az amerikaira.

KTE-Duna Aszfalt – Egis Körmend
Negyeddöntő, 4. mérkőzés
Messzi István Sportcsarnok, csütörtök, 18:00

Játékvezetők: Pálla Zoltán, Tőzsér Dénes, Török Róbert
MKOSZ ellenőr: Balogh László

A három győzelemig tartó párharcot 2-1-re a Körmend vezeti.

A keddi, Körmenden elveszített harmadik mérkőzésen Bernard Thompson a második negyed közepén megsérült, a továbbiakban pedig már nem tudott pályára lépni.

– Körmenden eltört a csuklóm. Megpróbáltam elérni a labdát, de rosszul estem. Jól vagyok, szerencsére nem komoly a sérülésem, két-három héten belül rendbe jövök – mondta a csapat honlapjának adott nyilatkozatában.

Jellemző eddig a párharca, hogy a hazai pályán játszó csapat magabiztos győzelmet arat, ez nem volt másképp múlt héten sem, amikor 93-78-as sikerrel zárt a KTE-Duna Aszfalt. Csütörtökön, 18:00-tól fogadják a Körmendet a Messzi István Sportcsarnokban a negyeddöntő 4. felvonásán.

– Úgy gondolom, hogy lesz esélyünk a győzelemre, hiszen hazai pályán nagyon jól játszunk. Hiszek a fiatalabb játékosokban, izgatottan várom, hogy mit nyújtanak. Esélyt kapnak arra, hogy a rájátszásban értékes perceket töltsenek a pályán. Bízom benne, hogy élvezni fogják a játékot, nem kell félniük attól, hogy hibáznak. Jobban kell majd koncentrálnunk a védekezésre, itthon a támadással nem szokott gondunk lenni. A kulcs az lehet, hogy mi diktáljuk az iramot. Óriási szükségünk lesz a szurkolóinkra, reméljük, hogy sokan kilátogatnak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés