kesport.hu

9 érmes helyezést szereztek a KESI fiataljai a Pünkösd Kupán

A Kecskeméti Sportiskola 19 csapattal 200 kézilabdázóval, és 15 edzővel, 5 munkatárssal, kísérővel az idén is részt vett a Kecelen és környéken megrendezett kézilabda kupán.

A viadal egyre nagyobb tömegeket vonz, az idei tornán hét településen, 166 csapat versenyzett három és fél napon keresztül. Korosztályos csapataink összesen 2 arany-, 2 ezüst- és 5 bronzérmet szereztek.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Leány U13-as csapat – edző: Korsós Miklós

Erős mezőny jött össze a lány U13-as korosztályban. Izgalmas és változatos küzdelem alakult ki a döntőbe jutásért. Első mérkőzésen jól kezdtünk, de a második félidőben hibát hibára halmoztunk és ez eredményezte vereségünket. A kalocsai csapaton simán átgázoltunk és nagy arányú győzelmet szereztünk. Gyömrő ellen az első játékrészben elvesztettük kapusunkat és mezőnyben is kényszerpihenőre került egy játékosunk sérülés miatt. 7 gólos hátrányból sikerült talpra állnunk és még hozhattuk volna a mérkőzést, de ziccereket hibáztunk. A keresztjátékban már magabiztosan hoztuk a két mérkőzést, de ez már csak az 5. helyre volt elég.

Kecskeméti Sportiskola – XVI. kerületi KMSE 17 – 20
Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 22 – 10
Gyömrői KA – Kecskeméti Sportiskola 21 – 20
Debreceni Sportcentrum SI – Kecskeméti Sportiskola 14 – 33
Mohácsi TE – Kecskeméti Sportiskola 17-23

Leány U11-es csapat – edző: Korsós-Szőke Tünde

Korosztályunkban 12 csapat nevezett, 3 csoportba voltunk besorolva. Nehéz mérkőzéseket játszottunk a csoportkör alatt. Fizikálisan erősebb, magasabb csapatokkal találkoztunk és ez meg is látszott az eredményeken. Sokszor ötlet és önbizalom nélkül kézilabdáztunk, és a máskor jól működő védekezésünk is szétesett. Ennek ellenére voltak jobb periódusok és 1-1 egyéni teljesítmény is okot ad a bizakodásra, hogy lesz ez még jobb is. Dolgozunk tovább, és próbálunk közelebb zárkózni ezekhez a csapatokhoz.

Dabas KC VSE – Kecskeméti Sportiskola 16:10
Kecskeméti Sportiskola – Bajnok SE Nemesvámos 10:16
Kecskeméti Sportiskola – PC-TRADE Szeged KKSE 9:15
Százhalombattai VUK SE – Kecskeméti Sportiskola 12:18
Dömsödi USE – Kecskeméti Sportiskola 9:20

Leány U10-es csapatok – edző: Keserü Szilvia

2018. május 19-21-ig a hatodik alkalommal megrendezésre kerülő pünkösdi kézilabda tornán U10-es lányaimmal 2 csapatban indultam. Ezt a kupát Kecelen és környékbeli városokban rendezik meg. Mi idén Kiskunhalason versenyeztünk. A “B” csapatom versenyeztetésével az volt a célom, hogy a sok kezdő játékosom, illetve aki bátortalanabb, bizonytalanabb még fejlődjön, játéklehetőséget kapjon. Merjen kapura lőni, hogy a tanult cseleket meccshelyzetben is alkalmazni tudja. Az első mérkőzést a Mezőkövesd csapata ellen játszottunk 18:3-ra kikaptunk. A szombati nap 2. ellenfele PC TRADE Szeged 1. csapata, akitől 20:2-re szenvedtünk vereséget. Tetszett a lányok játékában, hogy nem adták fel, és védekezésben egyre többször mertek ütközni, megakadályozva az ellenfél támadásait. A támadásokban, cselezésekben van mit fejlődni, de többen mertek kapura lőni, elvállalni egy-egy támadás befejezését. Vasárnap már csak egy góllal nyert ellenünk a Dunavarsány, és délutáni mérkőzésen nyerni tudott a csapat a keresztjátékban a Lóci csapata ellen. Így hétfőn a 13. helyért játszottunk a Gézengúz-Kalocsa csapata ellen, ahol 11-5-re alul maradtunk, s a 14. helyen végzett a “B” csapatunk. Látszott a lányokon, hogy meccsről-meccsre fejlődtek, ügyesedtek.

Az “A” csapat szombaton a Lóci DSE ellen kezdett, könnyű, bemelegítő mérkőzést játszottunk, ahol a tanult játék elemeket bátran gyakorolhattuk, 25:0-ra nyertünk. Szombati második mérkőzésünk a Balmazújváros ellen játszottunk, nagyon szép játékkal jó védekezéssel 9-20-ra nyertünk. Vasárnap jött a mumus Szeged, ahol bátortalanul kezdtünk, s lassan vettük fel a ritmust. A Szeged leindításokkal jócskán elhúzott, nem tudtuk utolérni, behozni a hátrányt. A védekezésen úsztunk el, a támadásainkat ötletesség, szép játék jellemezte., senki nem dobott ennek a csapatnak 13 gólt. Így a csoport másodikként csak az 5. helyért küzdhettünk tovább. A keresztjátékban magabiztosan, jól védekezve vertük 24:6-ra a másik csoport 2. helyezettjét a Mezőkövesdet. Így hétfőn az Algyő csapatával játszhattunk. Fej-fej mellett haladtunk, izgalmas végjátékkal időn túli hétméteressel egyenlítettünk ki és a hetes párbajt megnyerve, megszereztük az 5. helyet. A lányok játékát nagyon jó csapatmunka, küzdeni akarás, jó védekezés jellemezte. Támadásainkat hatékonyan fejeztük be, a szélsőket is megjátszva dobtunk gólokat. Nagyon büszke vagyok a lányokra! Nagyon ki vannak éhezve egy éremre, és úgy érzem meg is érdemelnék, de bízunk benne, hogy még sok szép eredményt elérünk együtt, és érmeket is sikerül szereznünk.

Kecskeméti Sportiskola 1. – Lóci DSE 25 – 0
Balmazújvárosi LKSE – Kecskeméti Sportiskola 1. 9 – 20
PC-TRADE Szeged KKSE 2. – Kecskeméti Sportiskola 1. 9 – 20
PC-TRADE Szeged KKSE 1. – Kecskeméti Sportiskola 2. 20 – 2
Kecskeméti Sportiskola 2. – Mezőkövesdi KC 3 – 18
Dunavarsányi TE – Kecskeméti Sportiskola 2. 7 – 6
Kecskeméti Sportiskola 1. – Mezőkövesdi KC 24 – 6
Lóci DSE – Kecskeméti Sportiskola 2. 3 – 10
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 2. 11 – 5
Kecskeméti Sportiskola 1. – FKSE-Algyő 14 -13

Leány U9-es csapatok – edző: Blaskovits Adrienn

Az U9-es korosztályban két hasonló erősségű csapattal neveztünk a Pünkösdi Kupára. Az első nap 5 mérkőzést játszott a két csapat, melyből csak egy mérkőzést veszítettünk el. Nagyon ügyesen és bátran játszottak a lányok, szépen használták a tanultakat a mérkőzéseken. A második napon négy mérkőzésből hármat megnyertünk és egy fájó vereséget szenvedtünk, így hétfőn az egyik csapat az 5-6. helyért, míg a másik csapat a döntőben játszhatott. Az 5-6. helyért egy sima mérkőzésen arattunk győzelmet a Szombathely II. csapata ellen, a döntőben pedig sajnos kikaptunk a Szombathely I. csapata ellen. Összességében elégedett vagyok a mutatott játékkal és sikeresnek ítélem meg a hétvégét, nagyon büszke vagyok a lányokra.

Kecskeméti Sportiskola 1. – Kecel KC 15 – 2
Szombathelyi KKA 2. – Kecskeméti Sportiskola 1. 4 – 15
Kecskeméti Sportiskola 1. – VAMA Handball SKFT 14 – 3
DKKA NKFT – Kecskeméti Sportiskola 1. 1 -12
Kecskeméti Sportiskola 2. – PC-TRADE Szeged KKSE 10 – 8
Szombathelyi KKA 1. – Kecskeméti Sportiskola 2. 13 – 6
Kecskeméti Sportiskola 2. – Tolna KC 12 – 6
Kecskeméti Sportiskola 2. – Balmazújvárosi LKSE 7 – 28
Szombathelyi KKA 2. – Kecskeméti Sportiskola 2. 6 – 16
Kecskeméti Sportiskola 1. – Szombathelyi KKA 1. 5 – 18

Leány U8-as csapat – edző: Kisjuhász Petra

A sűrű évünk egyik legjobban várt kupája most sem telt unalmasan. Blaskovits Adrival két egyforma képességű U9-es csapatot neveztünk, az u8-as korosztályban pedig egy gárdával indultunk. A legkisebbek magabiztosan jutottak el a döntőig, ahol az Algyő együttesével vívtak meg a kupáért. A rendes játékidőben döntetlen lett a végeredmény, így hetesekkel kellett eldönteni, hogy idén ki viszi haza a trófeát. Több büntetőt is hibáztunk, ezért ezüstéremmel gazdagodtunk. Nagyon büszkék vagyunk a csajokra, óriásit küzdöttek. Csapatként muzsikáltak, és ez egy aranyéremnél is fontosabb, ebből tudunk építkezni a következő szezonra. Eddig is csapat voltunk, de ez a három nap, és ez a szereplés, úgy érzem még jobban összekovácsolta a brigádot. Gratulálunk lányok, büszke edző nénik vagyunk!

Kecskeméti Sportiskola – Csanádi KSI SE 23 – 4
Kecskeméti Sportiskola – Mohácsi TE 1. 24 – 16
Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 16 – 4
Szombathelyi KKA II. – Kecskeméti Sportiskola 6 – 23
Kecskeméti Sportiskola – FKSE-Algyő 19 – 20

Leány U7-es csapat – edző: Boricsné Józsa Ildikó

Kecskeméti Sportiskola – Kecel KC 12 – 1
Kecskeméti Sportiskola – FKSE-Algyő 8 – 17
Kecskeméti Sportiskola – Tolna KC 8 – 16
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 2 – 18
FKSE-Algyő – Kecskeméti Sportiskola 23 – 14
Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 20 – 1
Kecel KC – Kecskeméti Sportiskola 2 – 17
Tolna KC – Kecskeméti Sportiskola 19 – 8

Fiú U15-ös csapat – edző: Zag László

Idén is nagy sikerrel rendezték meg Kecelen a hagyományos Pünkösdi Kupát, melyen a KESI U15-ös fiú csapata is szerepelt. A korosztályunkban 8 csapat vetélkedett a kupáért, mi a Kecel csapatával kezdtünk, magabiztos játékkal 6 góllal nyertünk. A következő mérkőzést a Kalocsai UKC csapatával játszottuk, melyet 9 góllal szintén sikeresen vívtuk meg. A csoport 4. csapata a Dunakeszi Sportiskola volt, akik nagyon készültek ellenünk, vezettek is 4 góllal az első félidőben, de miután védekezést váltottunk 6 gólos siker lett az eredmény.
Következett a keresztjáték a másik csoport 2. helyezettjével – a Gyömrői Kézilabda Akadémiával. Nagyon izgalmas, fordulatos mérkőzésen 13-13-as döntetlen született, így 7m-es büntetőkkel döntöttük el a döntőbe jutást. Sajnos a második körben hibáztunk, és a 3. helyért küzdhettünk a Mezőkövesddel. Jó játékkal, szoros mérkőzésen 2 góllal nyertünk, így sikerült a III. helyet megszerezni. A tornán sok jó csapattal játszottunk, többször fordítottunk vesztes helyzetből, és gyakorlatilag veretlenül lettünk bronzérmesek.

Kecskeméti Sportiskola – Kecel KC 23 – 14
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 13 – 26
VS Dunakeszi – Kecskeméti Sportiskola 20 – 28
Kecskeméti Sportiskola – Gyömrői KA 17 – 18 7 méteresekkel
Kecskeméti Sportiskola – Mezőkövesdi KC 22 – 20

Fiú U14-es csapat – edző: Csergő József

A hagyományainknak megfelelően igyekeztünk mindenkinek sok játéklehetőséget biztosítani a tornán. Ezért külön indítottuk a 2003-ban ill. 2004-ben született játékosainkat. A hétvége jó hangulatban zajlott. A mérkőzéseken mutatott játékkal a fiúk hozzáállásával teljes mértékben elégedett vagyok. A korosztályunkban 5 csapat indult. Egy versenyen kívül. Mivel 3 csapat között körbeverés alakult ki az egymás elleni gólarányok döntötték el, hogy a harmadik helyért játszunk a helyosztókon. Itt újra magabiztos győzelmet arattunk a már korábban is legyőzött Tisza Volán csapata ellen. Büszkék lehetünk még Nagy Zsombor teljesítményére, aki az 5 mérkőzésen lőtt 54 góljával korosztálya gólkirálya lett!

Kecskeméti Sportiskola – Balmazújváros UKE 21 – 25
Kecskeméti Sportiskola – Csanádi KSI SE 23 – 26
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 21 – 22
Kecskeméti Sportiskola – Tisza Volán SC 28 – 16
Kecskeméti Sportiskola – Tisza Volán SC 25 – 17

Fiú U13-as csapat – edző: Perényi Krisztián

Az idei Pünkösd Kupán, már hagyományosan a 2004-es korosztály is képviseltette magát. A fiúk nagy akaratról tettek tanúbizonyságot. Helyenként tetszetős megoldásokkal színesítették a játékot. A felelősségvállalásuk még nem az igazi, de ezt megfelelő lelkesedéssel ellensúlyozták. A helyezés nem tükrözi azt a technikai és taktikai tudást, amit tudnak, a stresszt meg kell tanulniuk kezelni.

Kecskeméti Sportiskola – Csanádi KSI SE 16 – 25
Debreceni Sportcentrum SI – Kecskeméti Sportiskola 26 – 17
Kecskeméti Sportiskola – Szigetszentmiklósi KSK 20 -23
Kecskeméti Sportiskola – Balmazújváros UKE 16 – 21
Kecskeméti Sportiskola – XVI. Kerületi KMSE 22 – 7

Fiú U12 I-es csapat – edző: Vazul Zsolt

Az álmunk valóra vált. Kiváló játékkal, meccsről meccsre egyre jobban játszva, teljesen megérdemelten nyertük meg a 2018-as Pünkösd Kupát! A CSAPAT, csupa nagy betűvel, egymásért harcolva mind a 6 mérkőzését megnyerte. Mind a 4 csoport mérkőzést több mint 10 góllal nyertük, az elődöntőben a Balmazújváros ellen 7 méteresekkel győztünk. A döntőben pedig színvonalas játékkal magabiztosan vertük a PLER csapatát. Gratulálok a csapat minden tagjának! Görög Ádám pedig különdíjat kapott!

Kecskeméti Sportiskola 2. – Gézengúz UKC 28 – 10
Eger Eszterházy SZSE – Kecskeméti Sportiskola 2. 8 – 23
Kecskeméti Sportiskola 2. – SZHB VUK SE 22 – 6
Kecskeméti Sportiskola 2. – Balmazújváros UKE 15 – 15 7 méteresekkel döntős a KESI!
Kecskeméti Sportiskola 2. – Kézilabda Utánpótlás Kft. 14 – 11

Fiú U11-es és U12 II-es csapatok – edző: Tarjányi Tamás

A szezon végéhez közeledve már nagyon vártuk a Pünkösd Kupát, ahol a kézilabdázás mellett, egymás megismerésére és összeszokására is hatékony közös időtöltés segíti az egyéni és a csapatszintű fejlődést. Ez a három nap megmutatta a fiúknak, hogy csak akkor tudunk győzni, ha a tudás társul a koncentrációval.

A fiatalok (2006-os születésűek) látszólag közepes erősségű csoportba kerültek, ahol két vereséget és egy döntetlent szereztünk, a gólarány nem nekünk kedvezett így csoport 4. helyen vártuk a keresztjátékot. A Békés sajnos megérdemelten zsebelte a győzelmet, így 11. helyért játszottunk Eger ellen hétfőn. A fiúk rájöttek, hogy sokkal jobban kell figyelniük önmagukra és a társaikra. A tudás megvan, jobban kell fókuszálni a mérkőzésen.

Kecskeméti Sportiskola – Kézilabda Utánpótlás Kft. 4 – 19
Simonytornyai KK – Kecskeméti Sportiskola 24 – 11
Debreceni Sportcentrum SI – Kecskeméti Sportiskola 8 -8
Békés-Drén KC – Kecskeméti Sportiskola 14 – 8
Eger Eszterházy SZSE – Kecskeméti Sportiskola 10 -25

Az idősebbek (2005) rutinszerzés céljából léptek pályára, mivel sokan az idei szezonban kezdtek el kézilabdázni. A csoport utolsó helyén végeztünk, több nagy arányú vereség mellett összehoztunk egy szorosabbat, ami adott erőt és okot a bizakodásra. Az utolsó három helyért folyó helyosztókban nem tudtunk győzelmet aratni, így a 15.helyen zártuk a tornát. A fiúk nagyon sokat küzdöttek a pályán! Mivel ezek a játékosok a bajnokságban egy csapatot alkotnak a rutinosabbakkal, így hiányukban most nekik kellett vezéregyéniséggé válniuk. Nem adták fel az utolsó percig hajtottak.

Kecskeméti Sportiskola 1. – Ajkai Trampolin SE 15 – 20
KSI SE – Kecskeméti Sportiskola 1. 12 – 10
Kecskeméti Sportiskola 1. – Békéscsaba DKSE 7 -19
Kecskeméti Sportiskola 1. – Kézilabda Utánpótlás Kft. 7 – 30
Szombathelyi Haladás – Kecskeméti Sportiskola 19 – 12
Kecskeméti Sportiskola 1. – Gyömrői KA 5 -27

Hasznos három napot tudhatunk magunk mögött: jobban megismertük egymást, kiderültek a rejtett hibák és rutint szereztek az idei újoncok.
Kiemelem Kiss Zoltánt (2005) és Varga Mátét (2006) alázatos és fáradhatatlan küzdeni akarásukért!

Fiú U10-es csapat – edző: Szabó Gabriella

2018. május 19–21-ig a VI. alkalommal megrendezésre kerülő Pünkösd Kupán vett részt fiú U10-es kézilabda csapatunk. A három nap során összesen öt mérkőzésen kellett bizonyítaniuk a fiúknak. A szombati napon az Eger csapata volt az ellenfél. Könnyű, bemelegítő mérkőzés volt ez a csapat számára, ahol az év során elsajátított taktikai elemeket biztonsággal tudták gyakorolni. A második napon a Pick Szeged, a Vecsés és a keresztjátékban a Balmazújváros csapatai ellen kellett bizonyítania csapatunknak. Szép összeszedett játék, nagy összmunka és nehezebb pillanatokban is az egymásért küzdés volt a meghatározó, ami meghozta a várva várt győzelmet és ezzel annak a lehetőségét, hogy csapatunk a legfényesebb éremért játszhasson. A döntő mérkőzésre hétfőn került sor az ASI DSE csapata ellen. Kemény, küzdős mérkőzés volt, amely során végig fej-fej mellett haladt a két csapat az első félidőben. A második félidőben sikerült a fiúknak három gólos előnyre szert tenni és így már kicsit nyugodtabbnak tűnt a befejezés. Sajnos a mérkőzés vége felé az irányító játékosunk, aki egyben a védelem fő mozgatórugója, egy bombasztikus lövés után térdsérülést szenvedett és el kellett hagynia a pályát. Ezután a veszteség után az ellenfél vérszemet kapott és pár percen belül kiegyenlítettek. A srácok ekkor sem adták fel és Szabolcs is fájdalmai ellenére visszament a pályára, hogy segítse csapatát az utolsó percekben is. Ez a hihetetlen nagy küzdés egymásért és a hőn ámított eredményért, meghozta a gyümölcsét és így a lefújás pillanatában négy gólos előnnyel megnyerte csapatunk a tornát. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hogy ilyen szép eredményt értek el. Minden dicséret az övék, hisz igazi csapatként küzdöttek. Soha nem adták fel és a nehéz pillanatokban is mindig segítették egymást. Azt gondolom ezzel a hozzáállással nagyon sok szép eredmény vár még ránk!

Eger Eszterházy SZSE – Kecskeméti Sportiskola 8 – 21
Kecskeméti Sportiskola – Pick Szeged 12 – 10
Kecskeméti Sportiskola – Vecsési SE 17 – 6
Kecskeméti Sportiskola – Balmazújváros UKE 10 – 9
ASI DSE – Kecskeméti Sportiskola 7 – 11

Fiú U8-as és U9-es csapatok – edző: Dr. Szabó Adél

Az elmúlt hétvégén megrendezésre került Pünkösd Kupán a Kecskeméti Sportiskola fiú U8-U9-es korosztálya 3 csapattal vett részt.

A B csapatunk nagyon erős csoportba került. Szombaton játszottunk a Csanádi 1., a Kecel, valamint a Csongrádi Tigrisek csapatával. Az első mérkőzésünk nehéz volt, azonban a Kecellel és a Csongráddal szoros mérkőzést játszottunk, a Keceltől csak 1, a Csongrádtól pedig 4 góllal kaptunk ki. Másnap a Pler csapatával kerültünk szembe, ahol a gyerekek hősiesen küzdöttek a meccs végéig. Nem az eredmény volt fontos, hanem hogy mindenki tudjon játszani, megmutathassa mit tud. A B csapatban az újonnan igazolt játékosaink voltak, akik végig bátran játszottak és meccsről – meccsre jól látható volt a fejlődésük.

Csanádi KSI SE 1. – Kecskeméti Sportiskola 2. 36 -5
Kecskeméti Sportiskola 2. – Kecel KC 7 -8
Kézilabda Utánpótlás Kft. – Kecskeméti Sportiskola 2. 28 – 10

Az A csapatunknak sem volt egyszerű dolga. Első nap rögtön az Algyő csapatával kezdtünk, akik nagy fölénnyel nyertek ellenünk. Ezután a Gézengúzokkal játszottunk, itt már sokkal magabiztosabbak voltunk, így győzelmet arattunk. Másnap a Csanádi 2. számú csapatát koncentrált játékkal legyőztük, így a csoportban másodikként végeztünk. A keresztjátékban a Pler csapatával kerültünk szembe, a gyerekek már a hír hallatán is megijedtek, így a Plernek nem volt nehéz dolga, könnyűszerrel győztek ellenünk. Hétfőn így a bronzéremért szálltunk harcba, ismételten az Algyő csapata ellen. A mélypontból sikerült kijutnia a csapatnak, már sokkal jobb teljesítményt nyújtottak a pályán, de a győzelemhez ez is kevés volt. A 9 csapatból így a 4. helyen végeztünk.

Kecskeméti Sportiskola 1. – FKSE-Algyő 11 – 26
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola1. 11 – 18
Kecskeméti Sportiskola 1. – Csanádi KSI SE 2. 18 – 6
Kecskeméti Sportiskola 1. – Kézilabda Utánpótlás Kft. 9 – 23
FKSE-Algyő – Kecskeméti Sportiskola 1. 20 – 11

U8-as csapat

Az U8-as fiúk szombaton magabiztosan kezdtek, mind Algyő, mind pedig a Gézengúz csapatát sikerült legyőzniük. Másnap a Csanádi 1. számú csapatával találkoztunk, nagyon szoros, kemény mérkőzést játszottunk, de a koncentrált játék meghozta az eredményt, így csoport elsők lettünk. A keresztjátékot az igen erős Pumukli csapatával játszottunk, a mérkőzés kemény volt, voltak sérülések és sírások mindkét csapat részéről, a fiúk küzdöttek, de sajnos néhány góllal kikaptunk. Vasárnap a harmadik helyért szálltunk harcba az Algyő csapata ellen. A fiúk bátran mentek fel a pályára, végig az előre megbeszéltek szerint játszottak, kitartottak az utolsó másodpercekig, és magabiztos győzelmet arattak. Így az U8-as csapat megszerezte a bronzérmet! Az U8-as korosztály gólkirályi címét pedig Hazafi Sámuel kapta meg! Gratulálok a fiúknak a szép teljesítményért és az elért eredményekért!

Kecskeméti Sportiskola – FKSE-Algyő 20 – 12
Kecskeméti Sportiskola – Gézengúz UKC 19 – 9
Csanádi KSI SE 1. – Kecskeméti Sportiskola 14 – 22
Pumukli KUA – Kecskeméti Sportiskola 18 – 13
FKSE-Algyő – Kecskeméti Sportiskola 16 – 22

Fiú U7-es csapat – edző: Végh József

Az U7-es fiú csapat 8 fővel érkezett a Pünkösd Kupára, melyből két kisfiú élete első mérkőzésén vett részt. Rajtunk kívül még 4 csapat nevezett, így mindkét napon 4-4 mérkőzést játszottunk. Az első napot 3 győzelemmel és 1 vereséggel zártunk. A második napon már fáradtabbak voltak a gyerekek, 1 győzelem, 1 döntetlen 2 vereség lett a napi mérleg. Összesítésben 4 győzelem 1 döntetlen 3 vereség a harmadik helyhez volt elég, a hasonló mérleggel rendelkező, de jobb gólarányú második helyezett csapat után. Bahor Bence különdíjban is részesült, kiemelném még Turák Kristóf és Könyves Norbert játékát, akik óvodásként is nagyszerűen megállták helyüket az U7-esek között. Összességében nagyon elégedett vagyok a gyerekekkel, akik az év végére egy jó csapattá kovácsolódtak!

Kecskeméti Sportiskola – Csanádi KSI SE 1. 14 – 25
Kecel KC – Kecskeméti Sportiskola 6 – 17
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 14 – 16
Kecskeméti Sportiskola – Csanádi KSI SE 11 – 9
Csanádi KSI SE 2. – Kecskeméti Sportiskola 11 – 11
Csanádi KSI SE 1. – Kecskeméti Sportiskola 19 – 5
Kecskeméti Sportiskola – Kecel KC 9 – 7
Gézengúz UKC – Kecskeméti Sportiskola 9 – 8

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés