kesport.hu

Essence – stílus és elegancia Kecskemét szívében

Az idei bajnoki esztendőben jártukban-keltükben az Essence férfi divat és a Balance Kecskemét brandjével találkozhattak – meglehetősen sűrűn – a hírös városi sportbarátok.

Talpig “cool” vagy épp elegáns ruhába öltöztetett kézilabdázók, kosárlabdázók kacsintottak a belvárosban sétáló hölgyekre és urakra, vagy épp a Messzi István sportcsarnokba kilátogató szurkolókra. Már csak azért is szemet gyönyörködtető volt a látvány, mert ezekkel az ízig-vérig sportemberekkel legtöbbször mezben vagy melegítőnadrágban, sportcipőben találkozunk, noha a meccs lefújása után, vagy az edzés végeztével, a hétvégére, vagy jeles családi eseményekre, esküvőre készülvén ők maguk is szívesen választanak stílusos és dizájnos ruhákat és kiegészítőket.

Annak jártunk utána, hogy milyen úton-módon kapcsolódik össze a sportos lazaság, a már említett “coolság”, a stílussal és eleganciával. Ebben kiváló partnerünk volt a puszták metropoliszának ismert üzletasszonya, Krecsmarik Zsuzsanna, aki bátran választott célközönséget és kiváló érzékkel mutatta meg a nagyközönségnek, hogy – ma már – nem szükséges a fővárosba utazni minőségi öltözékért. Minden kapható az Essence férfi divatszalonban a Kisfaludy u. 5. szám alatt, vagy épp a Balance Kecskemét üzletében a Deák Ferenc tér 6. szám alatt, az Alföld Áruház külső üzletsorán.

Ha már látogatást tettünk e két üzletben, kattintottunk is párat a fényképezővel és ezúttal is találkoztunk két ismert kézilabdázóval, Kencsóval és Füstivel, vagyis Zaklajda Józseffel és Füstös Attilával. Miközben kényelmesen leültünk az Essence-ben és a kávénkat kortyoltuk, beszélgetésbe elegyedtünk Krecsmarik Zsuzsival…ami nem volt könnyű, hiszen megállás nélkül, még a pályán is szokatlan tempóban sietett a betérő vásárlók segítségére.

kesport.hu: – Kreatív gondolat sportolókat bemutatni stílusos és elegáns ruhákban, öltönyökben, vagy épp casual-szettekben. Mégis viszonylag kevés cégnek jut eszébe, holott a sportolók erős brandet építenek.

Krecsmarik Zsuzsanna: – Hogyne, hiszen ezeknek a fiúknak/férfiaknak különösen jól állnak a finom ruhadarabok és – mivel teljesen más viseletben szoktuk meg a látványukat – pont olyan figyelemfelkeltőek, mint az egyes divatmárkáink, a Wilvorst, a Lavaggio, a Gino Rossi, az Atelier Torino, Marco Renzo, Kudi, vagy épp a Lassar, Manzetti. Ha össze kellene foglalnom, kötelező érvényű a német minőség, a német precizitás, a minőségi – olasz – alapanyagok és az, hogy minden betérő vásárlónk számára legyen egy olyan ajánlatunk, amitől úgy érzi, nem ő követi a stílusformálókat, hanem ő maga formálja a stílust. Hányszor hallottam már, hogy esküvőre, társasági összejövetelre készülve korábban Budapestre utaztak minőségi ruházatért az ügyfeleim…már nem kell! Ha valaki az Essence Férfi Divatszalonban vásárol, az öltözékét egészen biztosan nem látja “szembejönni” az utcán és biztosan nem látja viszont az öltönyét mondjuk az esküvői vendégsereg egyik meghívottján sem. Azt is tudom, hogy a vásárlók jelentős része árérzékeny. Az Essence-ben biztosan kedvezőbb áron vásárolhat be, mint székes fővárosunkban. És ami nagyon fontos és nekem nagyon tetszik – többször előfordult már, hogy apa és fia is nálunk öltözött fel a közelgő társasági összejövetelre, vagy épp a házasságkötésre. Olyan nincs, hogy aki betér hozzánk és vásárol, az hiányérzettel vagy elégedetlenül távozik. Mindenre van megoldásunk.

kesport.hu: – Ha esküvőre, üzleti ebédre, társasági összejövetelre készülök, akkor nem kérdés, hogy betérek az Essence-be. De mi a helyzet akkor, ha Dress Code-ot határoznak meg. Vagy épp csak egy nyári outfitet szeretnék inkább stílusos, mintsem bermuda és flip-flop összeállításban.

Krecsmarik Zsuzsanna: – Ne viccelj, ez nem lehet kérdés, hát láthattad, amikor beléptél az üzletbe, a fiúk épp a nyári kollekciót próbálgatták. Gyere, próbálj fel egy pár darabot Te is! Most a visszafogott és élénkebb színekből, sőt, az idei esztendőben trendi bordó-, vagy csau színből is válogathatsz. Látom, most kék pólóban vagy…csak a kék színnek legalább hat-nyolc árnyalatából választhatsz az Essence-ben.

kesport.hu: – Én speciel divatosan duzzadt vagyok, és értem, hogy a sportolókon jól áll, de rajtam…

Krecsmarik Zsuzsanna: – Ne gondold, hogy nincs igény a standard méretektől eltérő darabokra. Üzleteinkben a 190 cm feletti vásárló ugyanúgy teljes kínálatból válogathat, mint a kissé pocakos (hm…- a szerk.), 32-es, 34-es méretet hordó urak. Megjegyzem, a tini korosztályt is nyugodt szívvel felöltöztetjük, 134-es mérettől bárkinek megtaláljuk a kevére való outfitet. Gyakorta épp a hölgyek fogják meg párjuk és gyermekük kezét és üzleteinkben együtt öltözik fel a család. Amíg a családfő próbál, én máris telefonálok és öltöztetjük a család többi tagját is.

Ami pedig a Dress Code-ot illeti, nemcsak a ruhákban, de a kiegészítőkben is teljes palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére, hiszen a teljes ruházathoz hozzátartozik az öv, a nyakkendő, a mandzsettaszett, vagy a minőségi bőrcipő. Jelentős “piaci rést” foltoztunk be, hiszen nagyon sok ügyfelem panaszkodott, hogy férfiembernek nehéz minőségi bőrcipőhöz jutnia. Vedd a kezedbe, nézd meg, próbáld fel ezt a kiváló willvorst cipőt: minőségi bőr, minőségi, precíz varrás, bőrtalpak, elegancia és dizájn!

kesport.hu: – Hihetetlenül lelkesen beszélsz a kínálatról, kezdesz meggyőzni, pedig tényleg csak a sport és az Essence illetve a Balance kapcsolatáról jöttem beszélgetni. Apropó Balance…

Krecsmarik Zsuzsanna: – A Balance a szívem csücske, nagyon sok törzsvásárlónk van és nagyon régóta csinálom, nagyon nagy szeretettel. A Balance brandet a 10 legismertebb divatmárka között tartják számon Magyarországon. És ne csinálj úgy, mintha ezt nem tudtad volna, hiszen Veled is ott találkozom a leggyakrabban, a törzsvásárlónk vagy.

kesport.hu: – Igaz, de én azt szeretném, ha e sorok olvasói is megismernék azt az üzletet, amit már egészen biztosan láttak, ha elsétáltak az Alföld Áruház külső üzletsorán, csak esetleg még nem tértek be.

Krecsmarik Zsuzsanna: – A BALANCE célcsoportja a 18-45 éves igényes férfi, akik nem címkét akar vásárolni, hanem minõségi, márkás ruhadarabot. Ha a megszokottól eltérõ, különleges, rafinált szabásvonalú inget szeretne, nos, a BALANCE-nál kapható a legnagyobb választékban és a legjobb ár-érték arányban. Az ingeken túl megtalálható a slim-fit rövid fazonú zakó mellett a hagyományos szabású öltöny is. Persze a Balance-ban is megtalálható a casual-kollekció, a tipikus hétköznapi viselet, ami kényelmes, alapanyaga 100% pamut, visszafogottan sportos, a laza stílus kedvelõinek, mindig az aktuális trendek színeit követve. Az nem véletlen, hogy a kecskeméti kosárlabdázók vagy kézisek is a Balance-fotózáson érezték magukat a legjobban.

kesport.hu: – Úgy érzem, egy férfi divatlapot tele tudnék írni a beszélgetésünk után. Köszönöm a kávét, és ha még áll az ajánlatod, akkor itt az Essence-ben felpróbálnék egyet abból a nyári szettből, amit a Kencsón fotóztunk…

Minden, amit tudni szeretnél az Essence Férfi Divatszalonról és a Balance Kecskemétről, azt megtalálod, ha ide kattintasz:

essencekecskemet.hu
balancekecskemet.hu

Keresd mindkét üzletet a facebookon is!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés