kesport.hu

Győzelemmel ünnepelné utolsó hazai meccsén az aranyat a KLC

Szombaton utolsó bajnoki meccsét játssza hazai pályán a Kecskeméti LC, ellenfelük az Akasztó lesz a Széktói Stadionban. A találkozóra érdemes lesz kilátogatnia drukkereinknek, hiszen a lila-fehér futballisták a lefújást követően vehetik át a bajnoki címért járó trófeát, illetve az aranyérmeket is.

A bajnokavatón egy „megyei egyes” párosításra kerül totós nyelven, hiszen az utolsó előtti Akasztó jön Kecskemétre. A bajnokságot éppen ellenük kezdtük idegenben, ám mivel a tavaszi első két kört elhalasztották, így csak a bajnokság végén találkozunak. Tavaly nyáron 4-0-ra nyert idegenben a Kecskemét, az a találkozó nem indult könnyen, de a végére azért bedarálták a hazaiakat, akik szűk pályájukat jól használták ki. Az Akasztó nincs csúcsformában tavasszal, utolsó öt meccsükből hármat elveszítettek, így most sem számítanak esélyesnek.

A Kecskeméti LC biztosan nem számíthat Terbe Botondra, aki az U19-es válogatottal Kínában szerepel. Miatta egyelőre van ok izgulni, ugyanis az első meccsen nem érezte stabilnak a térdét egy kitámasztás után, így le kellett cserélni. Kitl Zoltán rehabilitációját tölti, Selyem Zsolt a bokáját fájlalta már múlt héten is, rajtuk kívül a Kalocsán ötödik sárgáját begyűjtő Szabó Dávid nem játszhat még szombaton.

„A célunk természetesen az, hogy győzelemmel ünnepeljük meg az érem és kupaátadást, reményeink szerint minél több szurkolónk előtt. Fontos, hogy végig koncentráltak és figyelmesek legyünk, akkor folytathatjuk hibátlan sorozatunkat” – mondta Szabó Tibor.

Az utolsó hazai meccsre a belépés ingyenes, az éremátadásra a lefújást követően a játékoskijáró előtt került sor. Az „A” lelátón a jobboldali büfé fog üzemelni.

Kecskeméti LC – Akasztó
Megye I. 14. forduló (halasztott meccs)
2018.05.26. (szombat), 17:00

Játékvezetők: Kiss László (Baranyi Dávid Mihály, Farkas Attila)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés