kesport.hu

KRC: hamarosan döntenek a folytatásról

A jövő héten biztosan felszáll a füst, és kiderül, hogy Szasa Nedeljkovics irányítja a 2018/2019-es szezonban a KRC-t, vagy sem. Lassan az is körvonalazódik a hírös városi csapatnál, hogy kik alkotják a jövő együttesét.

A Magyar Kupában ezüst-, az élvonalbeli bajnokságban bronzérmet szerzett a HÉP-Kecskeméti RC férficsapata a 2017/2018-as szezonban. Mindkét eredményt Sasa Nedeljkovic edző irányításával érte el a hírös városi alakulat. A klub ügyvezetőjétől, Hoffer Zoltántól arról érdeklődtek, hogy marad a tréner vagy sem, illetve a játékosok közül ki távozik a gárdából – írja a BAON.hu.

Hoffer elmondta, hogy Nedeljkovic kapott egy szerződéstervezetet a tulajdonostól, Kádár Lászlótól, és a hétvégéig kell eldöntenie, hogy a következő idényben vezényli-e a Kecskeméti RC-t.

Ha igen, akkor Gacs Dániel­re, Kunert Mátyásra és Török Rolandra valószínű, hogy nem számíthat (Gacs új együttes után néz, Kunert visszatér Pestre és folytatja a tanulmányait, Török pedig a civil élet felé kacsintgat). Kovács Zoltánra, Krupánszki Olivérre, Deák Márkra, Szabó Mártonra, Pesti Marcellre és Török Szabolcsra viszont igen.

A KRC fiataljaival kapcsolatos hír, hogy a junior fiúk péntektől vasárnapig a buda­örsi országos hatos döntőben szerepelnek. Az ifik pedig jövő hétvégén Kecskeméten, a szintén hatos országos döntőben. Ebben az időpontban a Röpke SE lányaira is OB-­döntő vár, szintén a hírös városban.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés