kesport.hu

Közel egy órán át tartotta magát az SC Hírös-Ép

A bajnoki címre hajtó Duna Aszfalt Tiszakécske II. volt a vendége szombaton délután az SC Hírös-Épnek a Műkertben, ahol 0-0-ás félidő után végül 3-0-ra nyertek Káliék.

Agresszív védekezés mellett kontrákra rendezkedett be a hazai alakulat, és pár veszélyesebb meglódulást is láthattunk tőlük az első negyvenöt percben, ám gól nem született. A folytatásban aztán Dóka törte meg a gólcsendet az 54. percben, 0-1. Rá perc percre Lóczi nem bírta már idegekkel, és egy meggondolatlan fault után elküldte a játékvezető idő előtt zuhanyozni. Eztán a Tisza-partiak akarata érvényesült, és a gólfelelős, Káli Tibor kétszer is villant, ezzel kialakítva a 0-3-as végeredményt.

Kovrig Ákos játékos-edző: – Közel egy órán át jól tartottuk magunkat a bajnokaspiráns ellen. Úgy gondolom, hogy sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk, és végül az emberhátrány pecsételte meg sorsunkat, de hozzá kell tennem, teljesen jogos volt a kiállítás. A TVSE megérdemelten nyert, gratulálok nekik, és további sikereket kívánok számukra. Jövő héten nyernünk kell, és akkor az 5-6. helyen zárhatjuk a bajnokságot, ami úgy gondolom, hogy számunkra reális.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés