kesport.hu

Mészáros visszatér Kecskemétre

Pedig Sopronban hosszabbítottak volna vele.

A Sopron KC hivatalos honlapján jelentette be, hogy bár szerette volna megtartani Mészáros Mátét, a hátvéd távozik a hűség városából.

Mészáros visszatér Kecskemétre, és nem ő lehet az egyedüli, aki Sopronból teszi át székhelyét a hírös városba.

A 25 éves kosárlabdázó 34 bajnokin 18 perc alatt 5 pontot, 3 lepattanót és 1 gólpasszt átlagolt a mögöttünk álló szezonban.

„Nagyon fel vagyok töltődve, boldoggá tesz, hogy tavaly, amikor távoztam, nem csak üres szavak voltak azok, hogy Kecskemétre bármikor visszatérhetek. Pozitív vagyok, motiváltan várom a következő szezont. Hasznos tíz hónap van mögöttem, úgy érzem, kellett a karrieremben egy váltás, hogy új közeget, új játékosokat és új edzőket ismerjek meg. Biztos vagyok benne, hogy ez a hasznomra válik a jövőben. Pár nappal ezelőtt, amikor eldőlt, hogy visszatérek, a régi-új csapattársaim üzentek nekem, volt olyan is, aki felhívott. Ezen látszik, hogy az egész nem csak a kosárlabdáról szól, ez sokkal több. Nem csak csapattársak leszünk, hanem újra együtt lehetünk, mint barátok, ez nagyon fontos dolog az életben” – mondta Mészáros Máté a KTE honlapjának adott nyilatkozatában.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés