kesport.hu

Fantasztikus csarnokkal bővülhet a város sportélete!

A Scoregoal Kecskeméti Futsal Club arról tájékoztatta szurkolóit, illetve portálunkat, hogy több mint 6 hónapos előkészítési munkát követően, Kecskemét Megyei Jogú Város támogatásával, illetve sok-sok ember szaktudásával sikerült a klub TAO-pályázatában bedani egy komplex sportcsarnok építési terveit.

A tervezett sportcsarnok, pozitív támogatói döntés esetén a Katona József Gimnázium udvarán épülhet meg. A csarnokban kapnak helyet majd a futsal és a röplabda utánpótláscsapatok, illetve természetesen a gimnáziumi tornaórák.

Az előkészítési tervek alapján a sportcsarnok 1682,5 négyzetméter bruttó alapterületű. Egy 20×40 méteres futsalpályával, plusz három jól elkülöníthető röplabdapályával. A csarnok sporttechnológiája azonban nem csak e két sportágnak nyújt majd lehetőséget, hanem a gimnázium testnevelésóráinak megtartására is ideális lesz.

Így sikeres pályázat esetén, és az azt követő megvalósítás után, a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 100 fős utánpótlása mellett a Katona Gimnázium 700 tanulója, és a KESI röplabda szakágának gyermekei tudnának magas színvonalú létesítményben edzeni; azaz mintegy 900 fiatal sportolását fogja lehetővé tenni.

A tervek alapján a kivitelezés leghamarabb 2019. februárjában kezdődhet meg.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés