kesport.hu

Egy lépésre az NBIII – beharangozó

A Kecskeméti LC szombaton az egész éves munka gyümölcsét szeretné learatni, hiszen az osztályozó visszavágóját 4-0-os előnyből kezdi Szabó Tibor együttese.

A hazai mérkőzés álomszerűen sikerült a KLC-nek, hiszen már szűk 10 perc után megszerezték a vezetést Farkas bombagóljával, majd 20 minutummal később újabb varázslatos szabadrúgással növelte az előnyt a cséká. A HTE jóformán a kapuig sem jutott el az első félidőben, s bár fordulás után veszélyesebbek voltak, Balog és Selyem révén 4-0-ra növelték az előnyt a hírös városiak.

Ezt a biztos, de korai ünneplésre semmiképpen sem okot adó előnyt kellene legalább megtartani Hajdúböszörményben, ahol a hazai csapat tulajdonképpen mindent egy lapra tehet fel, hiszen veszíteni valójuk már nincs. Veszélyes lenne tehát hátra dőlni a székben, ugyanolyan koncentrált játékra lesz szükség feljutáshoz, mint az első meccsen, így látja ezt Szabó Tibor vezetőedző is:

„A párharc győztese két mérkőzés után kerül ki, így nem dőlt még el semmi, igaz egy lépéssel mi közelebb kerültünk hozzá. Nagyon komolyan és koncentráltan készülünk a visszavágóra! Örültünk, hogy az osztályozó első mérkőzésén nagyobb volt az érdeklődés, mint egy szimpla megye I-es bajnokin. Véleményem szerint, akik kilátogattak jól érezték magukat. Jó hangulatú és színvonalú mérkőzést láthattak. A csapatnak is kellett a szurkolói támogatás és biztatás. Felemelő érzés volt együtt örülni a szurkolóinkkal. Remélem, hogy sokan elkísérnek majd minket Hajdúböszörménybe is, ahol egy sikeres mérkőzés után együtt tudunk majd ünnepelni!”

Ebben a klub is segít a drukkereknek, péntek estig még lehet jelentkezni szurkolói buszra, amely szombaton 12:30-kor indul a stadiontól, a részvétel ingyenes, csak a 200 forintos belépőt kell megvenni a helyszínen. Aki esetleg autóval vágna neki az útnak, a pontos cím: Vásár tér 27., Hajdúböszörmény, 4220.

Hajdúböszörményi TE – Kecskeméti LC
Osztályozó visszavágó, Hajdúböszörmény
2018.06.16. (szombat), 17:00

Játékvezető: Ducsai József (dr. Amdrus Dániel János, Farkas Dávid)

Tartalék játékvezető: Kátai Gábor

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés