kesport.hu

Mercedes-KLA U14: Kettős sikerrel újra az élvonalban

Szerdán hatalmas lépést tett a feljutás felé az U14-es együttes, hiszen a Mercedes-KLA 3-0-ra tudott nyerni Gyirmóton az osztályozó odavágóján. A kecskeméti fiatalok a visszavágón sem hibáztak, ezúttal a második félidőben döntötték el a találkozót.

A népes szurkolósereg előtt megvívott, kitűnő hangulatú meccs első játékrészében nem született gól, de már ezzel is hatalmas lépést tett a párharc megnyerése felé a Mercedes-KLA. Fordulás után aztán már a gólok is jöttek, előbb Szalai Szilárd szerzett vezetést, majd a hajrában Kovács Ádám duplájával a koronát is feltette egész éves teljesítményére a csapat, ezzel kettős győzelemmel, 6-0-os összesítéssel túllépve a gyirmótiakon. A Mercedes-KLA két korosztálya, az U15 és az U14 is az élvonalban szerepelhet így jövőre a sikernek köszönhetően.

Lóczi Péter természetesen nem is a meccset, inkább a hosszú és nehéz évet értékelte a lefújást követően:

„Megcsináltuk! Gratulálok minden játékosnak és kollégának, akik segítették a gyerekek munkáját! Teljesen megérdemelten jutottunk fel, 30 mérkőzésből 29-et megnyertünk, egyetlen egy végződött döntetlennel, kétség sem férhet ahhoz, hogy ezeknek a gyerekeknek a legjobbak között a helyük! Mindent kiadtak magukból, nagyon megérdemelték a sikert! Külön köszönöm Török Lacinak, hogy bízott bennem, bízott bennünk, és hogy a tavalyi kiesés után végig támogatott mindenben! Az ő segítségével sikerült télen megerősíteni a csapatot, igazolhattunk a Vasasból, a Puskásból, és segített hozzánk csábítani Lengyel Szabolcsot Kiskunhalasról, akit a fél ország vitt volna! Nagyon hosszúra sikeredett a szezon, jó pihenést kívánok mindenkinek! Július 23-án kezdjük a felkészülést az NBI-re!”

U14: Mercedes-KLA – Gyirmót 3-0 (0-0)
U14 II. osztály rájátszás, visszavágó

KLA: Gyapjas (Zábráczki 73.) – Győri (Nemcsek 73.), Szalai, Horváth Á., Szamosi (Bálint 73.) – Lisku – Barkóczi (Pető 41.), Szólát (Török 41.), Kovács Á., Gyulassy (Fekete 51.) – Lengyel (Majoros 73.).

Gól: Szalai (56.), Kovács Á. (61., 81.)

Feljutott a Mercedes-KLA, összesítésben 6-0-os különbséggel.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés