kesport.hu

Két NB II-es csapat meccsei is Tiszakécskén lesznek

Eredetileg úgy volt, hogy Kecskeméten rendezi hazai összecsapásait az NB II-ben újonc Tiszakécske, mára minden akadály elhárult az elől, hogy valóban otthon fogadhassa ellenfeleit.

„Elkészültek a stadion átalakítási munkálatok az NB II követelményeinek megfelelően. A rendőrség, a katasztrófavédelem és az egyéb hivatalos szervek szakemberei már bejárták a létesítményt és elégedetten konstatálták a látottakat. Így kijelenthetjük, hogy biztosan lesznek Tiszakécskén NB II-es mérkőzések. Sőt, várhatóan a Ceglédi VSE is nálunk játssza majd hazai mérkőzéseit a szezonban addig, amíg a stadionjuk felújítása zajlik (az előző idényben a Cegléd Albertirsán játszott – a szerk.). Ennek köszönhetően a sportszerető emberek minden hétvégén látnak majd másodosztályú labdarúgást Tiszakécskén” – nyilatkozta Kislőrincz György, a Tiszakécskei LC ügyvezetője, a klub honlapjának.

A Tiszakécske labdarúgócsapata ezekben a napokban Szlovéniában készül. Első edzőmeccsüket a másodosztályú NK Fuzinar (szlovén) ellen 4-3-ra nyerték meg.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés