kesport.hu

Nagy sikere volt az Airvent nyári regionális versenyének

Varnyú Lilla és Popeye

Három napon át versenyeztek Kecskeméten a díjugratók.

Első nap:

75 cm-en Ádám Eszter és Aróra volt a nyerő páros. 85 cm-en Horváth Béla Bence és az első bálozó Szedervölgyi Cedric győztek egy szép hibátlan pályával. 90 cm-en Bíró Luca és Hárfa voltak a legjobbak, 2.34 másodperccel tértek el az ideális időtől. A 100 cm-es kezdő lovas versenyszámban nem született hét feletti stíluspont, 6.8-cal győzött Pusztai Lili, Regiment nevű lovával. A nyitott versenyszám ugyanezen a magasságon ideális időre zajlott. Szigeti Barbara és Indina mindössze 0,44 századdal tért ettől. Monori Anita és Qiliom voltak a legjobbak 105 centiméteren. Ezután a 110 cm-es ifi versenyszám következett: Vecsey Lili és PM Fortuna 8.5 stílusponttal győztek. Ugyanezen a magasságon a nyitott kategóriában Radó Edina- Baileys párosa voltak a legjobbak. 10 centi emelés után kétfázisosra változott a pálya. Busi Sándor-Géniusz párosa egy borzasztó gyors hibátlannal győzött. A nap legnagyobb versenyszáma 125 centiméteren zajlott. Kormos János és Kiss Me III győztek, mindössze 0,94 századdal lemaradva mögötte Horváth Balázs és PM Toledó a második helyre kerültek, Hóman Gréta és PM Janette pedig a harmadik helyen zártak.

Második nap:

Mura Bernadett-Jakarta párosa voltak a nap első győztesei 75 cm-en. 85 centiméteren Juhász Luca Csengőszó nevű pónijával győzött. 90 centiméteren Danicsek Zsófia-Mona párosa volt a legjobb. 100 centiméteren a kezdő lovasokkal folytatódott a verseny: 7,9 stílusponttal Szabó Dorina győzött My Boy Herceggel. Ugyanezen magasságon Pintér Dóra nyert T.T. Leonardoval a nyitott kategóriában. 105 centiméteren újra Monori Anita és Qiliom győztek, az ifiknél 110 cm-en Pusztai Lili volt a legjobb Georgie’s Valentin nyergében. Kiss László és Firefly a 110 nyitott versenyszámot nyerték meg. A 120 cm-es nyitott versenyszámban volt a legjobb Radó Edina és Baileys. A hibaidős 125cm-es versenyszámban Babó Szilvia és PM Las Vegas győztek. Volt 1,30 is, Babó Szilvia győzött PM Stanforddal.

Harmadik nap:

Szabó Zsófia és Dáma nyerték a 75 cm-es számot. A 85 cm-en Keserű Roland és PM Forecast győztek. Szigeti Cintia-Amulett párosa voltak a legjobbak 90 cm-en. Ezután a kezdő lovasok kerültek sorra a szokásos egy méter magasságon. 7,5 stílusponttal Pusztai Lili nyert Regiment nyergében. Ugyanezen magasságon a nyitott kategóriában Pataki Anna és PM Jumping Lady győztek. Nyemcsok Hanna-Carola párosa a 105 centiméteren utasítottak maguk mögé mindenkit. Az ifiknél Jakab-Tóth Kornélia 7.7 stílusponttal győzött Dézivel. Ezután a 110 cm következett, Varnyú Lilla és Popeye győztek. Zajzon András 120 centiméteren Wametta Stormot lovagolva került ki győztesen a 15 induló közül. 125 centiméter magasságon zártuk a harmadik napot, Lang István nyert Colinettával.

Fotó: Tokodi Tícia (via Airvent Facebook)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés