kesport.hu

Lassan végleges a KTE kerete

Zámbó Dániel

Szabó Tibor a hétvégére szerette volna eldönteni, hogy a bizonytalan jövőjű játékosok közül ki maradjon Kecskeméten. Két esetben maradt kérdés, mostanra ezekre is választ kaptunk.

Ladányi Patrik, Zámbori Dániel, Markó Ádám, Bagó Patrik és Takács Krisztofer játékára eddig is számított a stáb, két játékos sorsa azonban még bizonytalan volt, egészen eddig.

„Zámbó Dániel marad velünk, Szabó Péter azonban nem nálunk folytatja. A keret jelenleg 26 fős a fiatalokkal kiegészülve, itt kell majd még döntést hoznunk. Három U19-es mezőnyjátékos marad a jelenlegi ötösből velünk, akik itt is fognak edzeni, a többiek alapvetően a korosztályos csapatnál, de az ajtó természetesen mindenki előtt nyitva áll majd a jövőben. A keretben még maximum egy hely lehet esetleg nyitott, de csak olyan játékos jöhet szóba, aki azonnal meghatározó lehet képességei alapján.”

A KTE ezen a héten két edzőmeccset játszik, szerdán a Tiszakécskét fogadják a Széktóiban, vasárnap pedig Cegléden lépnek pályára. Mindkét találkozó 15:00-kor kezdődik.

kecskemetite.hu

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés