kesport.hu

Második edzőmeccsére készül a Kecskeméti TE

Szabó Tibor csapata az NBII-es Tiszakécskét fogadja szerdán a Széktói Stadionban.

A TVSE az utóbbi két szezonban kitűnően szerepelt, hiszen a megye I-es bajnoki cím után az NBIII-ban hatalmas bravúrt értek el, újoncként azonnal aranyérmesek lettek. Szabó István együttese immáron a jövő héten rajtoló NBII-re készül, nagyon kemény edzések, illetve több edzőmeccs és egy szlovéniai edzőtábor is a lábakban van már. Eddig is rengeteg kecskeméti kötődésű futballista szerepelt keretükben, de a szám nyáron tovább is nőtt, hiszen Gréczi Gábor mellett öccse, Gréczi Márton is csatlakozott a kerethez. A TVSE kétszer is pályára lép, hiszen 17:00-tól a Szolnokkal is játszanak majd a Széktóiban, így két részre osztják keretüket.

A Kecskeméti TE a felkészülés második teljes hetébe lépett, egyelőre még a csak füzesgyarmati edzőmeccs van a csapat mögött. A keret szinte végleges, Ladányi Patrik, Zámbori Dániel, Takács Krisztofer, Markó Ádám, Bagó Patrik és Zámbó Dániel alkotják az érkezők névsorát, illetve néhány fiatallal is kiegészülnek majd. Szabó Tibor elmondta, a keret szinte végleges, maximum egy meghatározó képességű játékos érkezésére lehet esély, de alapvetően ezzel a csapattal készülnek már a rajtra.

„Természetesen a Tiszakécske előrébb tart nálunk a munkában, hiszen előbb is kezdik a bajnokságot. Mi arra koncentrálunk, hogy a saját csapatunkat rakjuk össze, megtaláljuk a megfelelő pozíciókat a játékosoknak, illetve azt a játékrendszert, mellyel eredményesek lehetünk. Ezt szolgálja majd ez a találkozó, mindenki lehetőséget fog kapni, így a fiatalok is. Kíváncsiak leszünk, hogy mire megyünk majd egy NBII-es klub ellen” – mondta Szabó Tibor.

(kecskemetite.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés