kesport.hu

Kosaras esküvő

Nagy nap volt július 17-e Karahodzsics Kemal életében, a KTE-Duna Aszfalt centere ugyanis összeházasodott Sanja – immáron – Karahodzsiccsal, gyermeke édesanyjával. Az emlékezetes napon természetesen csapattársak és korábbi játékostársak is jelen voltak, Kemo elmondása szerint a magyarok nagyon élvezték a balkáni zenét.

„Csodálatos volt az esküvőnk, minden egyes pillanatát élveztem. Jó érzés volt látni azokat a családtagjainkat és barátainkat, akik messze élnek tőlünk és nem sűrűn találkozunk. Ez az alkalom kiváló volt arra, hogy jól érezzük magunkat és együtt ünnepeljünk” – mondta Karahodzsics.

Kosárlabdabarátokból sem volt hiány, Mészáros Máté, Wittmann Krisztián, Marko Djeraszimovics, Rastko Dramicsanin, Molnár Dániel, Horváth Kristóf, Tomiszlav Ivosev, Hegedűs Gergely és Nebojsa Dukics is ott volt az esküvőn, mint ahogy a meghívottak között volt az ügyvezető, Sörös Jenő és az edző, Forray Gábor is.

„Több aktuális és korábbi csapattársam is velünk ünnepelt, örültem, hogy szakítottak időt az esküvőre annak ellenére, hogy messze laknak. A magyar csapattársaimnak nagyon tetszett a balkáni zene, jót mulattunk. Nagyszerű volt ezeket a pillanatokat megosztani a velük, mert rengeteg barátot szereztem a kosárlabdának köszönhetően.”

(ktekosar.com)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés