kesport.hu

Kiváló főpróbán van túl a KTE

Szombaton a Dunaharasztit fogadta utolsó edzőmeccsén a Kecskemét TE, a főpróba jól sikerült, hiszen 2-0-os győzelmet értek el.

A találkozó Takács helyzetével indult, aki azonban nem tudta gólra váltani azt, szerencsére a másik kapunál a DMTK sem tudta kihasználni a figyelmetlenséget, majd Mendebaba közeli próbálkozását is fogta Mészáros. Ezt követően inkább mezőnyben zajlott a játék, de a félidő közepén két ígéretes hazai lehetőség is volt, Selyem azonban fölé lőtt, majd Markó löketét a kapus ütötte ki. A hajrá aztán ismét a lila-fehéreké volt, Balog forintos labdájával Nádudvari lépett ki, majd higgadtan lőtt a kapuba (1-0), a hosszabbításban pedig meg is duplázták az előnyt. Zámbori szabadrúgását még kiütötte a kapus, de a kipattanót Markó a léc alá vágta (2-0).

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A második félidőt jobban kezdte a DMTK, távoli lövésekkel, illetve fejessel is veszélyeztettek, de Ladányinak nem kellett védenie. Az 58. percben szerencséje is volt a hírös városiaknak, Zámbó blokkolt a kapu torkában egy életerős lövést. Az utolsó félórában már inkább csak hazai lehetőségeket láthattunk, Zámbori szabadrúgását fölé piszkálta a hálóőr, Farkas fejese pedig fölé szállt, így maradt a 2-0-os eredmény.

Kecskeméti TE – Dunaharaszti MTK 2-0 (2-0)
Edzőmeccs, Széktói Stadion

KTE: Mészáros (Ladányi 46.) – Bagó (Hirman 86.), Urbán, Farkas (Vágó 86.), Zámbori – Zámbó – Selyem (Tóth 78.), Markó (Maczelka 82.), Nádudvari, Takács (Vladul 78.) – Balog.

Gól: Nádudvari (40.), Markó (45 + 1.)

Szabó Tibor: Tényleg főpróbaként tekintettünk erre a mérkőzésre, úgy játszottunk, mintha bajnoki lett volna. A cserék is ennek szellemében történtek már, igaz, a végén azért a fiatalok is kaptak időt. Próbáltunk úgy játszani, ahogy a jövő héten szeretnénk, természetesen vannak még hibák, amiket addig át kell beszélnünk, de összességében elégedettek lehetünk. Egészséges várakozás van bennünk a bajnoki a meccsek előtt, egy labdarúgónak is más egy tétmeccsen pályára lépni. Hosszú szezonnak nézünk elébe, de már várjuk, remélhetőleg minél több győzelemnek örülhetünk.

A KTE hazai pályán kezdi a bajnokságot augusztus 4-én (szombaton) 17:00-kor a Taksony ellen.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés