kesport.hu

Eugene Salami Kiskőrösön kötött ki

A nyár folyamán több változás is történt a Kiskőrös LC megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapatánál. A fiúk a felkészülést új edzővel kezdték meg Miskovicz Bálint személyében, aki korábban három évig játékosként viselte a kiskőrösiek mezét.

A változásokról a klub elnöke, Dulai János elmondta, hogy az edző személyében egy olyan szakember érkezett a csapathoz, akinél „nincs elvesztett labda”, és ezt a győzni akaró, lelkes mentalitást próbálja majd átadni a fiúknak is. A klub vezetése azt kérte az edzőtől, hogy a nézők számára minél szórakoztatóbb támadó focit játsszon a csapat – írja a vira.hu.

A játékoskeretben változás, hogy néhány labdarúgó, akik korábban kiegészítő emberek voltak, most a háttérbe vonultak. Ilyen Makó Zsolt és Somlyai Péter, mely labdarúgók, ha nagy szükség lenne rájuk, akkor szükség esetén a csapat rendelkezésére állnak. Új játékosként érkezett Kecskemétről a kiskőrösi gyökerekkel rendelkező Hajnal Gábor és Akasztóról visszajött Horváth Róbert. A legnagyobb igazolásnak a Kecskemétről érkező Eugene Salami számít, aki középcsatár posztra érkezett és támadójáték fellendítését, valamint sok gólt várnak tőle. Jelenleg a csapat 20 fős kerettel készül, valamint az ifjúságiak közül állandó jelleggel 4 fiatal az első csapattal fog majd készülni.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés