kesport.hu

Döntetlennel nyitotta az edzőmeccsek sorát a Scoregoal

Maglódon játszotta első felkészülési meccsét a 2018/2019-es szezonra készülve a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club.

Döcögősen indult a találkozó kecskeméti részről, hiszen gyorsan háromgólos előnyre tettek szert a maglódiak. Az első játékrész pontatlan játékának köszönhetően, illetve a hazai kapus bravúrjainak volt betudható, hogy 3-0-ról várhatták a második etapot a felek.

A fordulást követően mintha kicserélték volna a kecskemétieket, feljavult a játékuk, és szép megoldásokkal jutottak el rendre ellenfelük kapujáig. Előbb Marsa volt szemfüles (3-1), majd Kovács József volt erőszakos és eredményes (3-2). Az utolsó tíz percre felpörögtek még inkább az események: Szabó passzát Móra váltotta gólra (3-3), majd egy újabb lesipuskás találattal már a vezetést is megszerezte csapatának (3-4). A végén még egy szerencsésnek mondható szituációból tudott egalizálni a Maglód, így a végén igazságos döntetlen született (4-4). 

Koós Károly vezetőedző értékelése:

– Nem teljes kerettel tudtunk utazni, összesen 7 mezőnyjátékos és 1 kapus volt bevethető ezúttal. Látszott, hogy régen játszottunk éles meccset, az első félidőben nagyon rendezetlen volt a csapat, ez az eredményen is meglátszott. Próbálunk védekezésben egy új szisztémára áttérni, ez a második félidőben jött be igazán. Sikerült a stabil védekezésből eredményes támadásokat vezetni, és megfordítottuk a meccset. A végére azonban elfáradtunk, így ellenfelünk döntetlenre tudta menteni a találkozót. A második felvonásban mutatott produkcióval elégedett voltam, az ott látottakra lehet alapozni. Gratulálok a Maglódnak is, masszív csapat lesznek az NB II. nyugati-csoportjában, ebben biztos vagyok. A következő hetek feladata lesz, hogy a fiatalokat, új érkezőket beépítsük, erre kiváló lehetőség lesz a Dunaferr elleni két edzőmeccs, valamint a soltvadkerti edzőtábor.

Maglód TC – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 4-4 (3-0)
férfi futsal edzőmeccs

Kecskemét gólszerzői: Marsa, Kovács J., Móra 2.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés