kesport.hu

Mozgalmas nyara volt Bujdosó Máténak

Új rovatunkban bemutatjuk, hogy kecskeméti sportolóink hogyan töltötték a jól megérdemelt pihenésüket a nyár folyamán. Ezúttal Bujdosó Mátét, a kecskeméti férfi kézilabdacsapat játékosát kérdeztük nyári élményeiről.

Az idei nyaram meglehetősen mozgalmas, élményekkel telire sikerült, még annak ellenére is, hogy a programok között nem szerepelt külföldi utazás.  Igyekeztem a munka mellett a legtöbb időt a párommal, a barátaimmal, családdal illetve a csapattársakkal, ismerősökkel tölteni. Minden hétvégén volt közös program. Első nyári élményem, amikor a barátokkal elmentünk Békésszentandrásra egy hosszú hétvégére. Azt gondolom itt mindenki nagyon jól érezte magát. Volt jacuzzi medence, csónakázás, horgászat, és persze a közös sütögetés sem maradhatott el.

Innen a párommal, átmentünk az Ő gyerekkori barátjának az esküvőjére.

Utána részt vettünk a csapat nagy részével Mazák Lajosék nagyszerű esküvőjén, Várpalotán, ahol méltóképpen megünnepeltük az ifjú párt.

Zaklajda Józsi barátommal ellátogattunk egy tuning fesztiválra is, ahol elképesztő autókat, bemutató műsorokat láthattunk.

Mindezek után a legfrissebb élmény, hogy a páromnak Vikinek szervezetem egy meglepetés szülinapi összejövetelt, amit a Krisztina Farmon tartottunk. Az egész napos szervezés, a sürgés-forgás végül meghozta az eredményt, hiszen Viki nagyon meglepődött. Minden vendégnek, de főleg a barátnőmnek felejthetetlen élménnyé vált az este.

Augusztus végén még tervezünk egy családi hétvégét Kunfehértóra, ahová már hagyományként térünk vissza minden évben, mert nagyon szeretjük azt a helyet. Ezek voltak a nyár főbb eseményei számomra, de mind emellett minden hétvégén barátokkal voltunk legyen szó közös borozásról vagy kellemes nyári esti beszélgetésről. A kutyámról Cappyről sem feledkeztem meg, nagyon sokat játszottunk együtt.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés