kesport.hu

Augusztusban is napköszöntő jóga a Szabadidőközpontban

Augusztus 11-én, szombat reggel 8:30-tól ismét NAPKÖSZÖNTŐ JÓGÁRA várják a jógázás kedvelőit a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba. Ezúttal is egy új, gyönyörű helyszínen lehet jógázni és meditálni, de hogy pontosan hol, az legyen meglepetés!

TITKOS TISZTÁSOK II. – NAPKÖSZÖNTŐ JÓGA A SZABADIDŐKÖZPONTBANIdőpont: 2018. augusztus 11. szombat 8:30 (érkezés 8:00 órától)Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont, Kecskemét, Csabay Géza körút 7. (bejárat a Nyíri út felől) Nem kell mást tenned, mint megragadnod a jógamatracod, és legkésőbb 8:20-kor találkozunk a helyszínen, melyről pontos tájékoztatást a pénztárban kapsz majd! :) A helyfoglalás érkezési sorrend alapján történik.


Belépőjegyek:

1.000 Ft / főBelépőjegyedet a Nyíri úti bejáratnál, a pénztárban válthatod meg. A jegy feljogosít mindkét jóga órán a részvételre, az órák után pedig egészen zárásig (21 óráig) pihenhetsz, sétálhatsz a szabadidőközpont területén. 

Program:

8:00 – 8:20-ig érkezés
8:30 – 9:30 Benkő Ildikó jóga oktató, légzéstréner órája
9:45 – 10:45 Berényi Zsuzsa jóga oktató órájaJógaszőnyeget, és a jógaszőnyeg alá polifoamot, vagy rongyszőnyeget mindenki hozzon magával.A jógaórák közötti szünetben ingyenes frissítővel várjuk a résztvevőket. A program csak esőmentes időben valósul meg!


A legfrissebb információkért kövesd a rendezvény Facebook oldalát.


Téma: Az egyensúly

Ahogyan az életünkben, úgy a jógában, a jógaszőnyegünkön is a feszítés és lazítás, a megragadás és elengedés, be- és kilégzés váltakozása figyelhető meg. Amikor a két minőség egyensúlyba kerül azáltal, hogy egyenlő mértékben jön létre a feszültség/aktivitás, és a lazítás/passzivitás, létrejön egy egyensúly. 
A jóga egyensúlyi ászanái segítenek trenírozni a testünket és elménket ennek az egyensúlynak megtalálására. Célunk a középpont felfedezése és megtartása, melyben egyszerre van jelen a fent és lent, a jobb és bal, az előttünk és mögöttünk.

A természetben egyensúly van, így a természetes környezet segítségünkre lehet a középpont és az egyensúly felfedezésében. 
De ez vajon tényleg így van? Az erdő, a víz, az elemek jelenléte segít vagy kizökkent majd bennünket a gyakorlásunkból?

Tartsatok velünk a Szabadidőközpont titkos tisztásán ezen a reggelen, az egyensúly felfedezésében és erősítésén, élő zenés jóga óránkon! 
8:30-9:30 óra között Benkő Ildikóval, 
9:45 órától 10:45 óráig Berényi Zsuzsanna jóga oktatókkal!
Sevecsek Béla különleges, szferikus hangzású nyelves dobja, földet szólító didgeridoo-ja csend és a hangok, a zene nyelvén segít bennünket gyakorlásunkban.


A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés