kesport.hu

Így nyaraltak sportolóink – 2. rész

Új sorozatunkban bemutatjuk, hogy kecskeméti sportolóink hogyan töltötték a jól megérdemelt pihenésüket a nyár folyamán.  Wittmann Krisztiánt, a KTE-Duna Aszfalt irányítóját kérdeztük nyári időtöltéséről, illetve Árva Cintiát, a Kecskeméti TE ifjú súlyemelő tehetségét.

„Nagyon jól telt az idei nyár! Leginkább a családé volt a főszerep, hiszen nagyon sok időt töltöttünk együtt. A nyár legnagyobb részében a szülőknél voltunk, akik nagyon örültek, hogy unokájukkal, Zorkával ilyen sokat lehettek együtt, illetve Zorka is nagyon élvezte az ott töltött időt. Kimondott nyaraláson két alkalommal voltunk. Az egyik a már hagyománynak számító Körös-parti kikapcsolódás Dénes Gáborral és feleségével, Fegyverneky Zsófiával, illetve fiukkal, Márkkal, akikkel 4 napon keresztül voltunk együtt. A másik nyaralásunk során a feleségemmel kettesben Olaszországban, Jesoloban voltunk egy hetet. Élményekben gazdag volt számomra a nyár, de lassan kezdődik a felkészülési időszak, jó lesz találkozni a csapattársaimmal, valamint nagyon várom már a bajnokság kezdetét!” – mondta el megkeresésünkre a férfi kosarasok meghatározó játékosa, Wittmann Krisztián.


„Ami az én nyári szünetemet illeti, sajnos kevés idő maradt az igazi kikapcsolódásra, vagy egy jó nyaralásra, hiszen nemrég volt az Európa-bajnokság. A nyár eleje óta az Eb-re készültünk Tatán, az Olimpiai Edzőtáborban, így a folyamatos edzések mellett kevés szabadidőm maradt. Az Eb-t Olaszországban, Milánóban rendezték. Hatodik helyezést sikerült elérnem, és hatalmas élmény volt a verseny minden pillanata. Az elmúlt héten volt igazán lehetőségem a vakáció élvezésére. Mióta Milánóból hazaértem, sokat voltam együtt a családommal és a barátaimmal. Voltunk közösen strandon, illetve a városba is bementünk egy kicsit kikapcsolódni. Viszont már kezdetét is vette az újabb felkészülés, így az utolsó nyári hónapban sem lesz sok a szabadidőm, hiszen újra minden nap edzés vár rám” – mondta Árva Cintia, a KTE súlyemelője portálunknak.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés