kesport.hu

Így nyaraltak sportolóink – 3. rész

Új rovatunkban bemutatjuk, hogy kecskeméti sportolóink hogyan töltötték a jól megérdemelt pihenésüket a nyár folyamán. Ezúttal Orell Bettinát, a KNKSE játékosát kérdeztük nyári élményeiről, illetve Pesti Marcell, a KRC tehetsége, és Urbán Pál, a KLC védője osztotta meg az elmúlt heteket, napokat.

„Nagyon sikeresen vette kezdetét számomra a nyár, hiszen júniusban megszereztem a diplomát Szegeden, testnevelő-edző szakon. Idén csak belföldi nyaralásokat terveztünk. Barátaimmal Tiszakécskén, illetve Soltvadkerten üdültünk, valamint anyukámékkal is sokszor mentünk strandra. Pesten is voltam, de ott már a szórakozás volt a főszerepben, csak úgy, mint többször a nyár folyamán itthon, Kecskeméten, amikor kisebb nagyobb bulikat, összejöveteleket rendeztünk. Nem hagyhattam ki a szokásos kecskeméti borutcázást sem. Viszont a nyaram kikapcsolódásos része ennyiből állt, hiszen már július 18-án megkezdtük a csapattal a felkészülést a következő szezonra. Voltunk Békéscsabán edzőtáborozni, és a mindennapok most már az edzésekről szólnak” – mondta Orell Bettina, a Kecskeméti NKSE játékosa.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Pesti Marcell, a HÉP-KRC férfi röplabdacsapat játékosa:

„Miután vége lett a tavalyi szezonnak, és a korosztályos bajnokságoknak is, nagyon sok pihenéssel kezdődött az idei nyári szünetem. Sokat videójátékoztam, illetve nagyon sok időmet szenteltem a barátaimra, családomra és a barátnőmre. Egy két buliban is voltam, illetve az egyik nap leutaztunk a Balatonhoz Zamárdiba, ahol egész nap pihentünk, strandoltunk, majd este fesztiváloztunk. Emellett természetesen az edzést sem szüneteltettem teljes mértékben, hiszen jó párszor eljártam sportolni. Ami az igazi nyaralást illeti, az pont a napokban zajlik számunkra, hiszen épp Olaszországban, Nápolyban töltöm ezt a hetet bátyámmal, és a legjobb barátommal.”

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Urbán Pál, a KTE labdarúgója:

„A nyár csak a sikeres osztályozó után kezdődött. Körülbelül 2,5 hét szünetünk volt mielőtt elkezdtük a felkészülést az új szezonra. Igyekeztem kihasználni ezt az időt, hogy feltöltődjek, ezért gyakorlatilag végig a párommal, illetve a családdal voltam. Azt gondolom sikerült kiélvezni minden pillanatot.
Nyaralás tekintetében egy bő hetet töltöttünk Bulgáriában a Naposparton, gyönyörű környezetben. Ez egy szuper, családias nyaralás volt, hiszen a családommal, párommal és családjával közösen tudtunk osztozni a felejthetetlen élményekben.
Bulgáriából hazaérve, a párommal szinte rögtön indultunk is tovább Hévízre, ahol kettesben tudtunk eltölteni pár napot egy wellness hotelben. Itt már inkább a pihenésen volt a hangsúly, de azért beiktattunk 1-2 izgalmas programot. Ilyen volt, amikor átmentünk Badacsonyba a Laposa Birtokra egy kitűnő borkóstolóra.
Igazából Hévízről jöttem vissza az első edzésre. Azóta a felkészüléssel telt a nyár, illetve múlt szombaton lejátszottuk első meccsünket is az új szezonban.”

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés