kesport.hu

Megvan a KTE első győzelme

Vasárnap a Dabas FC otthonában lépett pályára a Kecskeméti TE az NB III. közép-csoportjának 2. fordulójában.

Rosszul kezdődött a találkozó kecskeméti részről, hiszen egy eladott labda után Farkas szabálytalankodott sárgát érően, majd a szabadrúgásból megszerezte a vezetést a hazai alakulat. Felbátorodott eztán a KTE játéka: Balog remek passzát Takács váltotta gólra a 36. percben. Az első játékrészt 1-1-es döntetlennel zárták a csapatok.

A folytatásban tovább dominált a Kecskemét, és Farkas fejesével pár perc után már 1-2 állt az eredményjelzőn. Eztán sem kapott teret a dabasi alakulat, a hírös városiak szervezetten játszottak, amelynek a 79. percben újabb gól lett az eredménye, Takács talált be ismét, 1-3. Az eredmény eztán nem változott, 1-3-as sikerrel zsebelte be első győzelmét az NB III-ban a Kecskeméti TE.

FC Dabas – Kecskeméti TE 1-3 (1-1)

NBIII. közép csoport, 2. forduló

Dabas: Scheilinger – Molnár S. (Földes 54.), Molnár P. (Takács 60.), Makrai, Tárkányi (Crkvenjakov 50.), Szenes, Fitos, Erős, Csepregi, Fritz, Eördögh.

KTE: Mészáros – Bagó, Urbán, Farkas, Zámbori – Zámbó – Selyem (Nemesvári 77.), Markó, Nádudvari, Takács (Tóth 84.) – Balog (Vladul 90.)

Gól: Fritz (13.) ill. Takács (36., 79.), Farkas (49.)

Szabó Tibor: Nagyon örülünk a győzelemnek, rendkívül nehéz meccs volt. Az első félidőben technikailag akadtak gondjaink, rossz megoldásokat választottunk bizonyos szituációkban. Ezt fordulás után már sokkal gördülékenyebben ment, jó döntéseket hoztunk, ennek köszönhető az is, hogy sikerült gólokat szereznünk.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés