kesport.hu

A Piroska Szörp lett a KTE férfi kézicsapatának névadója

KTE-Piroska Szörp néven szerepel 2018/2019-ben a kecskeméti férfi kézilabdacsapat a bajnokságban, a kupában és a Ligakupában is. A Piroska Szörp képviseletében ma ifj. Sári Tibor tulajdonos és Sári Zoltán tulajdonos ügyvezetö írta alá az erről szóló szerződést a férfi kézilabdázók menedzsmentjével.

A kontraktus egyelőre egy esztendőre szól, a felek a szezon végén döntenek a folytatásról.

A KTE-Piroska Szörp rendhagyó helyszínen, a Malom Mozi egyik termében tartotta meg évadnyitó sajtótájékoztatóját; a résztvevők számára levetítették a csapat promóciós kisfilmjét, amit a mozi látogatói a jövőben minden vetítés előtt megtekinthetnek.

Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy egy Kecskemét közeli vállalkozás felismerte a lehetőséget a szponzorációban és erős brand öregbíti a csapat jóhírét a 2018/2019-es versenyévadban, sikeres versenyévet kívánt a KTE férfi kézilabdázóinak.

ifj. Sári Tibor tulajdonos hangsúlyozta, hogy egy fiatal, kecskeméti játékosokra épülő csapatot támogatni komoly felelősség. A Piroska Szörp biztosítja a fiúk számára az útravalót, támogató “szülőként” mellettük marad, ám eredményes csatákat vívni már az ő feladatuk.

Továbbra is Ocsovai Zsolt a gárda vezetőedzője. A szakember ezzel megkezdi ötödik szezonját a hírös városban és ezúttal is magas célokért küzd a fiúkkal: a bajnokságot mindenképpen a dobogón kívánják befejezni, 2019 tavaszán.

A kitűzött cél elérése érdekében tovább erősödött a KTE férfi kézilabdacsapata, öt új játékos érkezett az alakulathoz:

Halász Máté, korábbi válogatott kézilabdázó átlövő (Vecsés), Tóth Norbert, korábbi élvonalbeli játékos beálló (Vecsés), Dimovics Ádám irányító/átlövő (Mol Pick Szeged U20), Szél Gergő kapus (Telekom Veszprém U20) és Forgács Tamás irányító (Telekom Veszprém U20) poszton bevethető.

A kézilabdabarátok és szurkolók idén is új mezben láthatják csapatukat a pályán, az első számú mez – a támogató brandjét erősítve – piros alapszínű. A két váltómez fehér- és fekete színű.

Ezúttal is a megszokottól eltérő bérletkonstrukcióval készült a csapat. A KTE-Piroska Szörp egyedi, piros színű plasztikkártyáján mágnescsík található, így malom mozis kedvezménykártyaként is használható, a bérlet tulajdonosa 12 mozifilm megtekintésére jogosult. A kézilabdabérlet ára 5 000 Ft, és minden hazai mérkőzés megtekintésére feljogosítja használóját a 2018/2019-es bajnoki évben. A belépőjegy ára felnőtteknek 500 Ft, diákoknak 250 Ft lesz.

A KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata szeptember 7-én 19.00 órakor játssza a 2018/19-es versenyévad első tétmérkőzését: kupameccsen fogadja a nyáron tovább erősödő Békés csapatát.

A KTE-Piroska Szörp, ahogy az elmúlt években, úgy idén is igyekszik távolabbra tekinteni, mint a kézilabdapálya 40 x 20 métere és szurkolóival karöltve keresi annak lehetőségét, hogyan tud nemes- és hasznos kezdeményezésekhez csatlakozni, vagy épp útjára indítani hasonlókat.

Szomorúan értesültek arról, hogy a Gong FM műsorvezetője, a cipősdoboz akció fáradhatatlan mecénása, Kővágó Gyula májusban agyvérzést kapott és igen súlyos állapotba került. Gyula azóta sokkal jobban van és egy hosszú, bízvást eredményes rehabilitációs időszak elé néz.

Gyula – amikor csak tehette – feleségével, Kővágó-Vasvári Dórával kilátogatott a KTE férfi kézilabdacsapatának találkozóira és biztatta a hírös harcosokat.

Most úgy érezték a férfi kézisek, itt az ideje, hogy ők fogjanak össze, és közösen szurkoljunk Gyulának, vállvetve, mindannyian. Ezért a KTE-férfi kézilabdacsapata úgy határozott, hogy a szeptember 7-én 19.00 órakor kezdődő mérkőzés teljes bevételét Kővágó Gyula gyógyulásáért és rehabilitációjáért ajánlja.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés