kesport.hu

Újra kecskeméti színekben szerzett gólt Csordás Csaba

2010. október 23-án rendezték a KTE-ERECO – Videoton FC első osztályú bajnoki mérkőzést, és bár nagy csapást mértek a vendégek a Tomiszlav Szivics vezette hírös városi gárdára (2-4), az utolsó hazai találatot Csordás Csaba szerezte. Egy idő után úgy tűnt, hogy kecskeméti színekben ez lesz pályafutása utolsó találata.

Azonban mikor idén nyáron, majd’ nyolc esztendővel az ominózus találkozó után az SC Hírös-Ép igazolt játékosa lett, biztosak lehettünk benne, hogy nem kell sokáig várni Csori első góljára a szezonban. A második fordulóban csereként lépett pályára a szünetben, és a 73. percben be is talált.

Őt kérdezte a csapat honlapja arról, hogy milyen érzések kavarogtak, illetve kavarognak benne ennek kapcsán:

„Felemelő érzés, hiszen pár száz néző előtt játszhattunk, és biztos volt köztük olyan is, aki miattam jött ki a mérkőzésre, ami még egy plusz motivációt jelent. Az utolsó NB1-es találatom kecskeméti játékosként egy emlékezetes mérkőzésen született, egy olyan Videoton ellen, amely akkor kezdett építkezésbe, és annak a kicsúcsosodását láthatjuk az idei nemzetközi kupasorozatokban. Azóta, majd’ nyolc évet kellett böjtölnöm, de megérte, itthoni közegben ez a találat egy nagyon jó érzés, és nagyon remélem, hogy az SC Hírös-Ép színeiben is maradandót fogunk tudni alkotni egyénileg és csapatként is.”

Hozzászólások

  1. Pingback: Kecskeméti Hírek – Bács-Kiskun megye Online

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés