kesport.hu

Kupameccsel startol a szezon a férfi kéziseknél

Szeptember 7-én, pénteken 19 órakor idén először lép hazai parkettre tétmérkőzésen a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata.

A Magyar Kupa első fordulójában a Békés lesz a hírös városiak ellenfele. A találkozónak ezúttal fontos üzenete van: a KTE-Piroska Szörp a találkozó teljes bevételét a súlyos agyvérzést szenvedett Kővágó Gyula gyógyulásáért ajánlja fel.

Ocsovai Zsolt, a kecskemétiek vezetőedzője így nyilatkozott a mérkőzés előtt:

– Pénteken számunkra is elkezdődik a 2018/2019-es bajnoki versenyév. A munkát elvégeztük, a finomhangolás is megtörtént, így nagyon bízom abban, hogy sikeres esztendőnk lesz és elérjük céljainkat még úgy is, hogy a mezőny tucatnyi csapatából legalább tíz hasonló játékerővel bír.

Remek ellenféllel és igazi rangadóval kezdjük a tétmérkőzések sorát, hiszen a kiváló játékosokból álló Békés Drén KC csapatát fogadjuk a Messzi István Sportcsarnokban, a Magyar Kupa első fordulójában.

A kupasorozatban szeretnénk a lehető legmesszebb eljutni, így csakis a győzelem lehet a célunk, egyben bizakodom, hogy ez a meccs nagyszerű ráhangolódás lesz az egy héttel később kezdődő bajnoki menetelésre, ahol első körben az élvonalból éppen kieső, roppant erős Orosházával mérkőzünk itthon.

Pénteken azonban nem csak a diadal a célunk, ez a meccs sokkal többről szól. Arra kérem szurkolóinkat és minden kecskeméti sportbarátot, hogy látogasson ki a mérkőzésre, melynek teljes bevételét a Cipősdoboz Akció főszervezője, Kővágó Gyula gyógyulásáért ajánlunk fel!

A találkozón Kővágó Gyula felesége, Kővágó-Vasvári Dóra végzi el a kezdődobást.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés