kesport.hu

Újonchoz látogatnak Visinkáék

Kiskunfélegyházára utazik ezen a héten szombaton az SC Hírös-Ép legénysége, azonban ezúttal nem a megszokott KHTK lesz az ellenfél, hanem a friss feljutó Vasutas SK.

A hazaiak a 2017/2018-as szezonban a Megyei III. osztály északi-csoportjában a megszerezhető 66 egységből 57-et abszolválva, mindössze egyetlen vereséget szenvedve lettek bajnokok, és vívták ki a jogot a felsőbb osztályban való szereplésre.

Az idei pontvadászatot azonban nem kezdték túl jól, hiszen eddig két mérkőzésen egy pont a mérleg: az első fordulóban hazai pályán 1-0-s vereség a Tiszaalpártól, a másodikban 1-1-es döntetlen a városi riválissal szemben, ahol a 92. percben kapott gól okozta a pontvesztésüket.

A kecskemétiek egy vereséggel í,és egy Tiszaalpár felett aratott meggyőző győzelemmel három ponttal rendelkeznek, és esélyesként utaznak a soros ellenfeléhez. Természetesen nem lehet könnyű mérkőzésre számítani, hiszen várhatóan a félegyháziak az utolsó leheletükig küzdeni fognak és mindenképpen a három pontra törnek.

A mérkőzés szeptember 8-án, szombaton 16:30 órakor kezdődik Kiskunfélegyházán, a Miskolczy István Sportpályán.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés