kesport.hu

Győzni megy az Újpest ellen a Scoregoal

2-2-es döntlennel kezdték a bajnoki évadot a kecskeméti futsalosok az NB II. keleti-csoportjában, hétfőn este pedig az Újpest ellen növelhetik pontjaik számát.

A friss igazolás, Bánóczki Dániel könnyedén beilleszkedett a csapatba, és úgy gondolja, ha a lila-fehérek ellen nyerni tudnának, az nagy lökést adhatna a folytatásra.

Nyáron érkeztél a Scoregoalhoz, hogyan érzed magad az új környezetben?

– Sok játékost ismertem már korábbról, így nem volt ismeretlen a közeg. A srácokkal gyorsan összecsiszolódtunk, otthonosan érzem magam Kecskeméten.

A Gyöngyös elleni döntetlen után milyen a hangulat? Te hogyan élted meg azt a meccset?

– Kettős érzések vannak bennem a meccset illetően, kis szerencsével három ponttal is gazdagodhattunk volna. A Gyöngyös egy masszív gárda, nem rossz ellenük az 1 pont, de a helyzetkihasználáson javítanunk kell a folytatásban.

Hétfőn az Újpest ellen jön a folytatás. Milyen meccsre számítasz?

– Úgy tudjuk, erősödtek tavalyhoz képest, így biztosan nem lesz sétagalopp. A Fradi ellen vereséget szenvedtek az első körben, biztosan csak a javítás lebeg a szemük előtt, de nekünk sem lehet más a célunk, mint a győzelem. Bízom a csapategységben, és ezzel együtt a sikerben. Mindent megteszünk, hogy 4 pont álljon majd a nevünk mellett!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés